Ben jij voor volgend schooljaar op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben je in opleiding tot docent en zoek je een betaalde stage? Er zijn al een aantal vacatures binnengekomen voor volgend schooljaar, maar komende weken zullen er nog veel vacatures binnenkomen. Deze variëren van slechts een aantal uur per week tot een volledige aanstelling, maar ook van een benoeming voor een aantal maanden tot een vaste aanstelling.

Er staan al een aantal vacatures voor volgend schooljaar op onze site. Zit er voor jou nog geen passende vacature tussen? Schrijf je dan geheel vrijblijvend in via deze link of de groene button onderaan de pagina en we brengen je op de hoogte als er een vacature binnenkomt die aansluit bij jouw wensen.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct