Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en heb je passie voor het begeleiden van leerlingen? We zijn vanaf begin juni op zoek naar een vestigingsmanager voor een huiswerkinstituut. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

De vacature betreft een vervanging vanwege een zwangerschapsverlof en jouw inzet is nodig tot de kerstvakantie. Wanneer de samenwerking goed verloopt, is er verlenging mogelijk. Jouw inzet is voor minimaal 3 dagen per week nodig van 13.00 – 19.00 uur. Het gaat om een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het totale reilen en zeilen van de vestiging. Voor deze functie is het belangrijk dat je rustig en enthousiast bent, maar ook zeker je mannetje kan staan en de visie kan vertalen naar de werkvloer. Omdat je manager bent van een eigen locatie, is het ook belangrijk dat je van een uitdaging houdt, gestructureerd te werk gaat en een geboren leider bent. Uitstekende communicatieve vaardigheden heb je absoluut nodig, omdat je ook veel contact hebt met ouders en het visitekaartje bent van de locatie.

Er komen verschillende leerlingen naar het huiswerkinstituut voor begeleiding tijdens het leerproces. Zo heb je ook te maken met leerlingen met leer- en ontwikkelingsproblematiek. Jij gaat er samen met het team van begeleiders voor zorgen dat de leerlingen zo snel mogelijk weer zelfstandig hun huiswerk kunnen maken. Naast het grote verantwoordelijkheidsgevoel, heb je ook een hart voor deze leerlingen. Je weet wat de leerlingen nodig hebben en zorgt ervoor dat de ouders en de school ook op de hoogte zijn van hun ontwikkeling.

Functieomschrijving

 • Fungeren als vestigingsmanager van een huiswerkinstituut
 • Zorgen voor een rustige en gestructureerde leeromgeving
 • Verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging
 • Oog hebben voor de individuele leerling

Profielschets

 • Vanaf juni beschikbaar voor minimaal 3 dagen per week van 13.00 – 19.00 uur
 • Een opleiding tot orthopedagoog is een pré
 • Je bent een echte leider en houdt van een uitdaging
 • Beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden
 • Affiniteit met leerlingen zonder en met leer- en ontwikkelingsproblematiek

Arbeidsovereenkomst

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct