Hey jij daar! Ga jij een school in Rotterdam helpen tijdens de tentamenperiodes? We zijn nu op zoek naar surveillanten tijdens de eerste tentamenperiode in november. Pak je kans om ervaring op te doen in het onderwijs!

Als surveillant is het jouw taak om te zorgen dat de leerlingen in rust hun toetsen kunnen maken. Jij deelt het materiaal uit aan het begin en begeleidt het toetsmoment. Het is belangrijk dat elke leerling gelijke kansen krijgt tijdens een toets. Daarom krijg jij de taak om ervoor te zorgen dat spieken, overleggen of onrust creëren niet gebeurt. Indien nodig spreek jij een leerling aan op zijn of haar gedrag.

Jouw inzet is nodig tijdens de volgende periodes:

  • Woensdag 7 t/m woensdag 14 november 2018
  • Donderdag 17 t/m vrijdag 25 januari 2019
  • Woensdag 13 t/m woensdag 20 maart 2019
  • Donderdag 9 t/m 22 mei 2019
  • Vrijdag 28 juni t/m vrijdag 5 juli 2019

Ook zoekt de school surveillanten in week 25, maar daar zijn tijden en data nog niet van bekend.

De dagen zijn steeds van 8:15-16:15 uur, het is daarom de bedoeling dat je de hele dag beschikbaar bent. Bij voorkeur ben je meer dan één dag per periode beschikbaar!

Heb je interesse in deze baan? Laat ons direct weten welke dagen jij beschikbaar bent. De vergoeding voor deze baan bedraagt 10,00 euro per uur.

Profielschets

  • Je bent een student of starter
  • Bij voorkeur ben je minimaal 2 dagen per periode beschikbaar
  • Ervaring met jongeren is een pré
  • Het aansturen van een groep is voor jou een eitje
  • Taken worden onder jouw toezicht netjes uitgevoerd

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct