Hey jij daar! Ben jij beschikbaar op woensdag 3 april 2019? We zijn op zoek naar surveillanten voor een grote toetsafname onder studenten in de stad Utrecht. Lees gauw verder!

Jij wilt er alles aan doen om deze studenten in een fijne werkomgeving hun toets te laten maken. Als surveillant zet jij je in voor een rustig verloop van een toets. Het is belangrijk dat elke student gelijke kansen krijgt tijdens een toets. Daarom krijg jij de taak om ervoor te zorgen dat spieken, overleggen of onrust creëren niet gebeurt. Indien nodig spreek jij een student aan op zijn of haar gedrag.

Als surveillant heb je een afwisselende baan. Je bent verantwoordelijk voor een goede start en afronding van een toetsmoment. Tussendoor houd je de studenten in de gaten en zorg je voor een goed verloop van de toets.

Heb je interesse in deze baan? Laat ons direct weten dat jij beschikbaar bent. De vergoeding voor deze baan bedraagt 10,00 euro per uur. De locatie is goed bereikbaar met het ov.

Profielschets

  • Je bent beschikbaar op woensdag 3 april tussen 08.00 – 12.30 uur
  • Ervaring met surveilleren is een pré
  • Je bent een student, starter of pensionaris
  • Je bent secuur en representatief
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Gezien de inhoud van de toets mogen studenten Geneeskunde niet ingezet worden als surveillant

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct