Wil jij ervaring op doen in het onderwijs? Dan is dit de perfecte uitdaging! Wij zijn namelijk opzoek naar surveillanten die op woensdag 2 oktober van 08.00 tot 12.30 uur beschikbaar zijn.

Wat ga je doen?
Als surveillant is het jouw taak om toets momenten zo goed mogelijk te laten verlopen. Jij zorgt ervoor dat praten, spieken en onrust creëren niet gebeurt, zodat alle leerlingen in rust de toetsen kunnen maken. Je kan goed opletten en staat stevig in je schoenen zodat je, indien nodig, een leerling op zijn of haar gedrag kan aanspreken.

Jouw specificaties

  • Je bent een student of starter
  • Je studeert geen geneeskunde of hebt geneeskunde gestudeerd
  • Te laat komen is voor jou geen optie
  • Taken worden onder jouw toezicht netjes uitgevoerd
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Ilse Hooijmeijer via ilse@adhocdocent.nl of 06 8686 8543

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct