Studenten opgelet! Voor een school in de provincie Utrecht zoeken wij surveillanten. Ben jij beschikbaar van 26 maart tot en met 29 maart & op 3 en 4 april? Wij zoeken jou!

Je hebt affiniteit met jongeren en je zorgt voor de beste werk- en leeromgeving. De leerlingen dienen verschillende toetsen te maken en jij zal bij deze toetsen aanwezig zijn. Als surveillant zet jij je in voor een rustig verloop van een toets. Het is belangrijk dat elke leerling gelijke kansen krijgt tijdens een toets. Daarom krijg jij de taak om ervoor te zorgen dat spieken, overleggen of onrust creëren niet gebeurt. Indien nodig spreek jij een leerling aan op zijn of haar gedrag.

Als surveillant heb je een afwisselende baan. Je bent verantwoordelijk voor een goede start en afronding van een toetsmoment. Tussendoor houd je de leerlingen in de gaten en zorg je voor een goed verloop van de toets.

Heb je interesse in deze baan? Laat ons direct weten welke dagen jij beschikbaar bent. De vergoeding voor deze baan bedraagt 10,00 euro per uur.

Profielschets

  • Je bent minimaal 2 dagen beschikbaar in de genoemde periode
  • Ervaring met jongeren is een pré
  • Je bent een student of starter
  • Je bent secuur en representatief
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.