Studenten opgelet! Voor een nette middelbare school in provincie Utrecht zoeken wij surveillanten. Ben jij beschikbaar in week 44 (30 oktober – 6 november)?

Als surveillant zet jij je in voor een rustig verloop van een toets. Het is belangrijk dat elke leerling gelijke kansen krijgt tijdens een toets. Daarom zorg jij er voor dat spieken, overleggen of onrust creëren niet gebeurt. Je hebt ogen in je achterhoofd. Indien nodig spreek jij een leerling op zijn of haar gedrag aan.

Als surveillant heb je een afwisselende baan. Je bent verantwoordelijk voor een goede start en afronding van een toetsmoment. Tussendoor houd je de leerlingen in de gaten en zorg je voor een goed verloop van de toets.
Heb je interesse in deze baan? Laat ons direct weten welke dagen jij beschikbaar bent.

Profielschets

  • Je bent minimaal 2 dagen beschikbaar in week 44/45
  • Je bent een student
  • Je bent secuur, te laat komen is voor jou geen optie
  • Je bent representatief
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een uitdaging die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren we jaarlijks een aantal trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. En wil je verder studeren voor een baan binnen het onderwijs? Ook daar zijn mogelijkheden genoeg! Kortom: jouw wensen staan centraal. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als jouw droombaan er op dit moment niet tussen zit.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct