Wil jij een belangrijke rol spelen tijdens de praktijkexamens van vmbo-leerlingen? Meld je aan voor deze vacature! Voor een middelbare school in omgeving Gouda zoeken wij studenten die willen helpen bij het afnemen van de praktijkexamens.

Wat zijn jouw taken?
Als surveillant bij de praktijkexamens heb je verschillende taken. Denk hierbij aan het meespelen in een casus, observeren van een rollenspel en beoordelen van de examenleerling. Samen met een docent zorg jij ervoor dat de praktijkexamens goed verlopen. De eindverantwoordelijkheid ligt bij de docent.
Wanneer is jouw inzet nodig?
Wij zoeken meerdere studenten voor de volgende data:
  • Dinsdag 23 april van 09:00 tot 15:00 uur
  • Woensdag 24 april van 08:45 tot 14:45 uur
  • Vrijdag 26 april van 09:00 tot 15:00 uur
  • Vrijdag 26 april van 08:45 tot 14:45 uur

Heb jij interesse in deze functie? Reageer direct op deze vacature en geef je beschikbaarheid door. De vacature sluit op 17 april 2019.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct