Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven fulltime recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Utrecht. Als recruitment consultant bij Adhocdocent werf je op creatieve wijze onderwijstalent. Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je de verbindende factor tussen scholen en onderwijstalenten. Je bent continu op zoek naar de perfecte match tussen de school en kandidaat, je draagt verantwoording voor de actieve werving van kandidaten. Jij bent in staat om voor iedere functie een geschikte kandidaat te vinden. Kortom, je geeft niet op!

Daarnaast fungeer je als eerste aanspreekpunt voor kandidaten tijdens het sollicitatieproces. Je neemt ook de afrondende gesprekken, waarin bijvoorbeeld wordt onderhandeld over het salaris, voor je rekening. Je onderhoudt intensief contact met onze docenten, je komt graag bij hen langs op school voor een kop koffie. Uiteraard loop je dan ook gelijk even langs de teamleider, zodat je weet of de school tevreden is over de docent. Naast het werven van talent willen we je ook uitdagen om af en toe als accountmanager aan de slag te gaan. Je gaat langs bij nieuwe scholen die wat hulp kunnen gebruiken bij hun personele vraagstukken. Uiteraard is dit in overleg, het is ook mogelijk om je vooral te richten op onze talenten.

Hoe ziet jouw dag er bijvoorbeeld uit
Allereerst zet je een lekkere kop thee of koffie voor jezelf, en de rest! Nadat je alle collega’s hebt begroet, ga je aan de slag met bijvoorbeeld het bekijken van de nieuw ingestuurde cv’s. Ook bespreek je met het team recruitment de nieuwste vacatures. Er wordt meegedacht met jouw vacatures en je gaat ermee aan de slag. In de middag heb je nog een afspraak bij een school om te kijken hoe met het de docent gaat die vorige week is gestart. Je maakt een praatje met de contactpersonen op de school. Aan het eind van de middag komt er nog een docent kennis maken met Adhocdocent, terug naar kantoor voor je laatste sollicitatiegesprek van die dag!

Wat breng je mee?
We zoeken iemand die kalm blijft in alle hectiek en goed het overzicht kan bewaren. Je hebt een neus voor nieuwe kansen en bent een echte teamplayer! Verder zoeken we iemand met:

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding
  • Bij voorkeur stage- of werkervaring binnen recruitment óf ervaring in het onderwijs
  • De vaardigheid om snel te schakelen
  • Een commerciële drive
  • Een groot verantwoordelijkheid gevoel
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Ondernemende competenties
  • Strategisch inzicht

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende baan in een jong en enthousiast team met ambitie. Een functie waarin je jezelf voortdurend kunt uitdagen om nog beter te worden in wat je doet. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. De functie staat open voor tenminste 1 jaar, daarna is er uitzicht op verlenging of een vaste aanstelling wanneer de samenwerking vanaf beide kanten goed bevalt. Optioneel is het mogelijk om een lease-auto te ontvangen, daarnaast is een bonusregeling bespreekbaar. De startdatum is in overleg, dit kan per direct tot eind augustus 2018. Het betreft een fulltime functie, maar 32 of 36 uur is bespreekbaar.

Waar ga je werken?
Werken bij Adhocdocent is werken in een (hecht) teamverband. Ons team bestaat uit 14 collega’s, die verspreid zitten over onze vestigingen in Rotterdam en Utrecht. Je zult werkzaam zijn op onze locatie in Utrecht, waar het grootste gedeelte van ons recruitment-team werkzaam is. Je overlegt gemakkelijk met je directe collega’s over de strategie en nieuwe ideeën om de beste kandidaten te werven.

Adhocdocent is dé detacheerder in het onderwijs. En onze naam zegt het al: Wij leveren onze diensten ad hoc. Je moet dus niet vies zijn van hard werken. Maar bovenal streven we ernaar om veel plezier in ons werk te hebben! Naast dat we scholen en talenten koppelen, bieden we veel ondersteunende diensten aan zoals examentraining, surveillanten projecten en gaan onze student talenten regelmatig mee op excursie. We zijn een jong, groeiend bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo zitten we boordevol goede ideeën om aankomende jaren onze diensten te verbeteren en Adhocdocent op de kaart te zetten! Je moet houden van een dynamische werkplek, er is binnen Adhocdocent namelijk geen dag hetzelfde.

Kom je snel langs om kennis te maken?
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je beschikbaar voor deze mooie uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief samen met je cv vóór 16 april 2018 naar info@adhocdocent.nl.
Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met Anna van Boven, Werving & Selectie, telefoon 06 4259 2703.

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.