Ter uitbreiding van ons jonge en enthousiaste team zoeken wij een gedreven recruitment consultant die aan de slag gaat op ons kantoor in Rotterdam. Als recruitment consultant bij Adhocdocent ben je voortdurend in contact met zowel kandidaten als klanten en werf je op creatieve wijze onderwijstalent. 

Je gaat op zoek naar nieuwe kandidaten voor het aanvullen van ons netwerk en het vervullen van vacatures. En uiteraard werken we daar met het gehele team hard aan mee!

Wat ga je doen?
In deze functie ben je de verbindende factor tussen scholen en onderwijstalenten. Je bent continu op zoek naar de perfecte match tussen de school en kandidaat en je draagt verantwoording voor de actieve werving van kandidaten. Jij bent in staat om je klanten te helpen en door te gaan tot je een kandidaat hebt. Kortom, je geeft niet op! Maar dat is ook niet nodig, want met jouw enthousiasme en de gunfactor weet jij elke docent voor jou én Adhocdocent te winnen!

Hiernaast fungeer je als eerste aanspreekpunt voor kandidaten tijdens het sollicitatieproces. Je neemt ook de afrondende gesprekken, waarin bijvoorbeeld wordt onderhandeld over het salaris, voor je rekening. Je onderhoudt intensief contact met onze docenten en je komt graag bij hen langs op school voor een kop koffie. Uiteraard loop je dan ook gelijk even langs de teamleider, zodat je weet of de school tevreden is over de docent. Naast het werven van talent willen we je ook uitdagen om af en toe als accountmanager aan de slag te gaan, wat betekent dat je gaat langs bij nieuwe scholen die wat hulp kunnen gebruiken bij hun personele vraagstukken.

Hoe ziet jouw dag er bijvoorbeeld uit?
Allereerst zet je een lekkere kop thee of koffie voor jezelf, en de rest! Nadat je alle collega’s hebt begroet, ga je aan de slag met bijvoorbeeld het bekijken van de nieuw ingestuurde cv’s. Zit er een geschikte kandidaat tussen? Dat betekent gelijk actie en contact opnemen met deze persoon! Ook bespreek je met het team recruitment de nieuwste vacatures. Er wordt meegedacht met jouw vacatures en je gaat ermee aan de slag. Je gaat doelgericht zoeken, telefoontjes plegen en mensen enthousiasmeren voor de functie. Heeft een docent interesse in de vacature? Jij nodigt diegene direct uit voor een kennismaking, graag deze week nog!
In de middag heb je nog een afspraak bij een school om te kijken hoe met het de docent gaat die vorige week is gestart. Je maakt een praatje met de contactpersonen op de school. Aan het eind van de middag komt er nog een docent kennis maken met Adhocdocent, terug naar kantoor voor je laatste sollicitatiegesprek van die dag.
 Hopelijk kan je de docent een mooie vacature voorleggen.

Wat breng je mee?
We zoeken iemand die écht de verbinding weet te maken met een kandidaat. Een docent zit niet snel zonder baan dus aan jou de uitdaging om een docent te overtuigen om via Adhocdocent aan de slag te gaan! Een leuke uitdaging voor een mensen-mens, maar daarnaast kun je ook strategisch denken en heb je gevoel voor commercie. Je hebt een neus voor nieuwe kansen en bent een echte teamplayer! Verder zoeken we iemand met:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding
 • Bij voorkeur stage- of werkervaring binnen recruitment óf ervaring in het onderwijs
 • De eerste indruk die jij achterlaat wordt gekenmerkt door enthousiasme en betrouwbaarheid
 • Overtuigingskracht en de gunfactor
 • De vaardigheid om snel te schakelen
 • Een commerciële drive
 • Een professionele en open houding
 • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Ondernemende competenties
 • Strategisch inzicht

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende baan in een jong en enthousiast team met ambitie. Een functie waarin je jezelf voortdurend kunt uitdagen om nog beter te worden in wat je doet en een groot netwerk op te bouwen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring. De functie staat open voor tenminste 1 jaar, daarna is er uitzicht op verlenging of een vaste aanstelling wanneer de samenwerking van beide kanten goed bevalt. Het rijden van een lease-auto en een bonusregeling zijn bespreekbaar! De startdatum is in overleg, dit kan per direct tot eind augustus 2018. Het betreft een fulltime functie, maar 32 of 36 uur is bespreekbaar.

Waar ga je werken?
Werken bij Adhocdocent is werken in een (hecht) teamverband. Ons team bestaat uit 11 collega’s, die verspreid zitten over onze vestigingen in Rotterdam en Utrecht. Je zult werkzaam zijn op onze locatie in Rotterdam, waar het grootste gedeelte van ons team werkzaam is. Je overlegt gemakkelijk met je directe collega’s van recruitment en marketing over de strategie en nieuwe ideeën om de beste kandidaten te werven.

Adhocdocent is dé detacheerder in het onderwijs. En onze naam zegt het al: Wij leveren onze diensten ad hoc. Je moet dus niet vies zijn van hard werken. Maar bovenal streven we ernaar om veel plezier in ons werk te hebben! Naast dat we scholen en talenten koppelen, bieden we veel ondersteunende diensten aan zoals examentraining, surveillanten projecten en gaan onze student talenten regelmatig mee op excursie. We zijn een jong, groeiend bedrijf met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo zitten we boordevol goede ideeën om aankomende jaren onze diensten te verbeteren en Adhocdocent op de kaart te zetten! Je moet houden van een dynamische werkplek, er is binnen Adhocdocent namelijk geen dag hetzelfde.

Kom je snel langs om kennis te maken?
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je beschikbaar voor deze mooie uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief samen met je cv vóór 6 augustus 2018 naar info@adhocdocent.nl. Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met Anna van Boven, Werving & Selectie, telefoon 06 4259 2703.

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.