Je bent het visitekaartje van de school! Je bent in staat om alle bezoekers een warm welkom te bieden en met jouw ontvangst het verschil te maken. Dit doe je zowel aan de telefoon als achter de receptie. Lijkt dit je wat? Dan hebben wij een vacature voor jou!

Voor een middelbare school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een receptioniste. Het gaat om drie dagen per week. Jouw inzet is nodig vanaf september 2019.

Het betreft een kleinschalige locatie met een goed inwerktraject en uitstekende begeleiding. Actief meedenken met het team wordt op deze school gewaardeerd. Je wordt aangemoedigd om de werkprocessen te blijven verbeteren!

Wat ga je doen?

 • Voor drie dagen per week ga je aan de slag als receptionist(e)
 • Je geeft de bezoekers van de school een warm welkom
 • Binnen de school ben jij de hulplijn voor snelle vragen
 • Je voert ter ondersteuning licht administratieve werkzaamheden uit

Jouw specificaties

 • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau
 • Je hebt een vriendelijke houding en bent enthousiast over jouw werk
 • Je past binnen de reformatorische identiteit van de school en bent kerkelijk actief

Wat biedt Adhocdocent jou?

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden  

Toelichting op de sollicitatieprocedure 

Aangezien we veel reacties verwachten op deze functie, is het voor ons niet mogelijk om elke kandidaat individueel af te wijzen. Mocht je binnen twee weken geen bericht hebben ontvangen, kun je er vanuit gaan dat je niet bent geselecteerd voor deze functie.


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct