Ben jij het extra paar handen van een leerkracht? Geniet jij er van om als vliegende keep te functioneren en zie je snel waar hulp nodig is? Dan ben jij de onderwijsassistente waar we naar op zoek zijn!

Voor een christelijke school in Rotterdam zoeken wij per 12 mei een onderwijsassistent voor een satellietklas. Leerlingen die (nog) niet in een reguliere klas kunnen functioneren, worden in een kleine groep geplaatst. Over deze groep is een onderwijsassistent verantwoordelijk. Dit lokaal is eigenlijk de thuisbasis voor leerlingen die extra zorg en aandacht nodig hebben.

Als onderwijsassistent help je de leerlingen met hun werkplanning en hier zijn ze ook met hun vakken bezig. Je start de dag met de leerlingen en helpt bij het maken en plannen van hun huiswerk. Het is belangrijk dat je nauw contact hebt met de vakdocenten. Het uiteindelijk doel van deze kleinere groep is dat de leerlingen weer alle reguliere lessen gaan meedraaien. Hoe snel dat gaat verschilt per leerling.

De functie is van 12 mei tot en met 26 mei, maar daarna heb je de mogelijkheid om te assisteren bij de afrondingsfase van de examens. Jij bent dan verantwoordelijk voor de administratieve kant van de examens, jij neemt examens in van docenten en verstuurt deze naar de 2e corrector. Hierbij is het belangrijk dat je nauwkeurig werkt. Van 27 mei tot en met 16 juni wordt er van jou verwacht dat je fulltime aanwezig bent op school. De uren die je werkt krijg je uiteraard uitbetaald, maar het kan zijn dat je soms een aantal uurtjes geen werkt hebt. Om deze tijd op te kunnen vullen, is de school op zoek naar een student die tussendoor kan werken aan zijn of studie/scriptie. Je kunt ervan uit gaan dat je ongeveer de helft van de tijd dat je aanwezig bent, aan het werk bent.

Profielschets:

  • Je hebt bij voorkeur een onderwijsopleiding genoten of bent hier nog mee bezig
  • Je bent flexibel, proactief en hebt inlevingsvermogen
  • Je bent 5 dagen per week beschikbaar
  • Je werkt nauwkeurig
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.