Kan jij goed omgaan met leerlingen die motivatie- en/of gedragsproblemen hebben? Wij zoeken een bevlogen onderwijsassistent die samen met de docent aan de slag wil gaan met deze leerlingen.

Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken we een onderwijsassistent voor de Rebound. Rebound is een voorziening op een middelbare school waar maximaal zes leerlingen zitten die uit alle leerjaren van de school komen. Het gaat om een tijdelijke plaatsing, omdat het soms nodig is om leerlingen met motivatie- en/of gedragsproblemen apart te zetten omdat het ontoelaatbare invloed heeft op het leerproces of/en de klassensituatie.

De leerlingen die mogen deelnemen aan de Rebound moeten gemotiveerd zijn om een reguliere schoolopleiding te volgen en bereid zijn om te werken aan de terugkeer naar de eigen klas (of een andere onderwijsvorm). Het gaat om een traject van 13 weken.

Heb jij die paar extra handen én een groot hart voor deze leerlingen? Als onderwijsassistent ondersteun je de docent en spring je bij waar dat nodig is. Daarnaast heb jij de verantwoordelijkheid voor het administratieve gedeelte van deze functie, zoals het maken van planningen voor leerlingen en het bijhouden van de ontwikkeling van de desbetreffende leerling(en).

De school zoekt iemand die een dag beschikbaar is, namelijk de woensdag.

Profielschets

  • Je hebt een afgeronde pedagogische opleiding of studeert hiervoor
  • Je bent de woensdag beschikbaar
  • Je hebt ervaring met deze leeftijdsgroep
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school en bent kerkelijk actief
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.