Als mentor kun je een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling en welzijn van een tiener. Voor een Cluster 4 klas zijn wij op zoek naar iemand die deze rol op zich wel nemen en aan de slag gaat met deze leerlingen. Het betreft een functie in de bovenbouw van het vmbo, in eerste instantie vanaf begin december tot einde schooljaar voor 4 dagen per week. Bij wederzijdse tevredenheid is er uitzicht op een vaste aanstelling.

Als mentor voer jij persoonlijke gesprekken met leerlingen, spreek je leerlingen aan op hun gedrag en zorg je voor een vertrouwde sfeer in de klas. Ook ben je voor de ouders het aanspreekpunt. De leerlingen in deze klas kampen met diverse psychiatrische en internaliserende problematiek, waardoor zij onder andere moeite hebben met sociale situaties.

Functieprofiel:

  • 4 dagen per week als mentor verantwoordelijk voor een bovenbouw klas
  • Het bieden van onderwijs op maat gezien de diverse problematiek in de klas
  • Het opbouwen van een vertrouwensband met de leerlingen
  • Als aanspreekpunt voor ouders en collega’s fungeren
  • Lesgeven in de AVO vakken

Profielschets:

  • Je bent in het bezit van een onderwijsbevoegdheid of hebt een pedagogisch Hbo-diploma
  • Je bent vanaf december 2018 4 dagen per week beschikbaar
  • Je bent pedagogisch zeer sterk
  • Je hebt ervaring met de doelgroep
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct