Neem jij de verantwoordelijkheid over de operationele aansturing en organisatie van de examens op je? Voor een middelbare school zoeken wij een examensecretaris.

Op deze school in provincie Zuid-Holland is vanaf de tweede week van de maand mei de functie vacant. Je bent een medewerker die in staat is om samen met de examencoördinator en in overleg met het schoolbestuur de leiding te nemen in deze organisatie. Je werkzaamheden lopen tot ongeveer halverwege de maand juni.

Uit welke werkzaamheden bestaat deze voltijd baan? Je zorgt dat de procedures, reglementen en wet en regelgeving wordt nageleefd en geïmplementeerd. Dagelijks draag je zorg voor logistieke- en coördinerende  activiteiten, zoals planning, tweede correctie, administratie van de cijfers, aanmelding van kandidaten en uitwisseling van gegevens met externe organisaties zoals DUO.
Ook ben je actief bezig met administratieve werkzaamheden, zodat alle informatie over leerlingen en examinatoren op de juiste plek komt. Binnen de school ben je een aanspreekpunt voor leerlingen, examinatoren, examendiensten, DUO en Inspectie van het Onderwijs.

Het betreft een tijdelijke, voltijd functie op een middelgrote school. Ervaring als docent, onderwijsondersteuner of een vergelijkbare functie is een vereiste.

Profielschets

  • Je bent in de periode mei en juni voltijd beschikbaar
  • Je werkt nauwkeurig en bent kwaliteitsgericht
  • Werken met deadlines geeft jou energie
  • Je bent sterk in het organiseren en weet processen vloeiend te laten verlopen
  • Binnen de strenge wet- en regelgeving omtrent examens weet jij juist te handelen
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school

Interesse? Reageer via ons inschrijfformulier.

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.