Ben jij de docent die het beste uit de leerlingen kan halen en hierin maatwerk kan leveren? Richt jij je eerst op relatie en daarna op prestatie? Lees dan snel verder! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij op zoek naar een docent voor 30 uur in de week voor vmbo-b.

In verband met ziekte zijn wij per direct op zoek naar een docent voor het vak genaamd 4xH (Hoofd, Hart, Handen, Huisvesting). De duur van het dienstverband is onbekend.

Het vak 4xH wordt gegeven aan leerlingen met en zonder lwoo-indicatie. Binnen het vak wordt maatwerk geleverd. De leerlingen verwerken zoveel mogelijk zelfstandig de lesstof, de docent draagt er zorg voor dat de leerling zich emotioneel betrokken voelt en er wordt ingezet op een continuïteit van begeleiders. Zo staan er vaak twee docenten op een groep en zitten de leerlingen in een gemiddeld ruimer lokaal. Het opbouwen van een relatie met de leerlingen is erg belangrijk. Vervolgens wordt er naar de individuele prestaties gekeken. Elke leerling bezoekt per week meerdere 4xH uren. Op het programma staan de vakken nederlands, biologie, tekenen, informatiekunde, wiskunde, natuur-/scheikunde, mens en maatschappij, beeldende vorming, remedial teaching en mentorbegeleiding.

De school zet zich in om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op de toekomst. Daarnaast is het van groot belang dat er voldoende aandacht is voor de vorming en opvoeding van de leerlingen. Jij als docent kunt hier een grote bijdrage aan leveren.

Profielschets:

  • Je bent in het bezit van een eerste of tweedegraads bevoegdheid. Kandidaten met een pabo of sociale achtergrond worden ook van harte uitgenodigd om te reageren
  • Je bent voor 0.8 fte beschikbaar
  • Je bent bij voorkeur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag beschikbaar
  • Je beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden
  • Je hebt een hart voor jongeren
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.