Voor een kleinschalige middelbare school zoeken wij een accurate en communicatief vaardige locatiesecretaresse. Omdat het een kleinschalige school betreft, word jij de spin-in-het-web! Jij ondersteunt de schoolleiding door het beheren van hun agenda, je bereidt vergaderingen voor en notuleert deze en je verzorgt de zakelijke correspondentie. Daarnaast behoren een aantal secretariële en administratieve werkzaamheden tot jouw takenpakket.

De functie staat per 17 januari 2017 open in verband met ziekte, de geschatte duur is tot de zomervakantie. Het gaat om 1,5 dag per week. De school heeft sterk de voorkeur voor iemand die in ieder geval op de dinsdag kan werken. Wij zoeken iemand die gemakkelijk contact maakt, communicatief vaardig is, overzicht kan houden en nauwkeurig werkt.

Ben jij een Pietje Precies en draai jij je hand niet om voor veel verschillende werkzaamheden op een dag? Ligt het jou om complexe agenda’s te beheren en telefonische contacten te onderhouden? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Profielschets:

  • Je hebt administratieve of secretariële werkervaring
  • Je bent vanaf 17-01 voor 1,5 dag per week beschikbaar, waarvan in ieder geval de dinsdag
  • Je kunt zelfstandig en oplossingsgericht werken
  • Je bent stressbestendig en schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden
  • Je staat achter de christelijke grondslag van de school
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.