Heb jij een passie voor jongeren? Vind je het leuk om voor een klas vol jongeren te staat? Dan kan jij misschien wel als leswaarnemer aan de slag op een school in Zuid-Holland. Wij zijn per direct op zoek naar enthousiaste talenten die de uitdaging aan willen gaan om voor de klas te staan.

Als leswaarnemer neem je lessen waar van docenten die op dat moment afwezig zijn. Je bent een vliegende keep binnen de school, jouw dag is nooit saai. We zoeken iemand die gemakkelijk een klik maakt met jongeren en snel kan schakelen. Als een docent gepland afwezig is, zal hij of zij van tevoren doorgeven wat er deze les van jou wordt verwacht. Als er geen taak is doorgegeven, mag je zelf invulling geven aan de les door huiswerkbegeleiding te geven aan de leerlingen, hen een leesboek uit te laten zoeken of zelf een leuke opdracht of aansprekende discussiepunten te bedenken.

De school is op zoek naar iemand die elke dinsdag en donderdag tot aan de zomervakantie beschikbaar is. Vanaf april bestaat de mogelijkheid om ook de maandag en vrijdag erbij te doen. Je werktijden zullen van 09:00 tot 15:00 uur zijn. Mocht je een lesuur niet ingepland zijn, wordt er gezorgd voor alternatief werk. Mocht er dan halverwege de les een docent uitvallen of iemand niet op komen dagen, kun je alsnog worden ingezet. Jij geeft zelf aan op welke dagen je wilt werken en wordt dan wekelijks ingezet op die dag. We zijn op zoek naar leswaarnemers die tot het einde van het schooljaar beschikbaar zijn.

Functieomschrijving

  • 2 tot 4 dagen per week lessen waarnemen
  • Werkzaam met leerlingen van diverse klassen en niveaus
  • Zorgdragen voor de rust en orde in het lokaal

Profielschets

  • Student aan een hbo- of wo-instelling
  • Per direct minimaal 2 dagen per week beschikbaar van 09:00 tot 15:00 uur.
  • Ervaring met jongeren of kinderen
  • Je past bij de reformatorische identiteit van de school

Arbeidsovereenkomst 

  • Salaris van 10 euro per uur
  • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
  • Goed inwerktraject

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct