Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school in Rotterdam.

Vanaf het nieuwe schooljaar ga je wekelijks aan het werk. Je komt terecht op een gezellige locatie waar diverse leerroutes worden aangeboden. Het zittende team is betrokken en blij met jouw komst!

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Je bent voor ongeveer 10 uur aanwezig op een school, om de lessen waar te nemen als er een docent afwezig is. Zo kan het voorkomen dat je op één dag les geeft aan een brugklas en een examenklas. Wanneer de docent een toets had ingepland voor die dag, ga jij surveilleren tijdens de toets. Je zorgt er voor dat de leerlingen in rust de toets kunnen maken. Uiteraard is het jouw taak om te voorkomen dat de leerlingen afkijken of onrust veroorzaken tijdens het toetsingsmoment. Als er geen taak is doorgegeven, mag je zelf invulling geven aan de les door huiswerkbegeleiding te geven aan de leerlingen, hen een leesboek uit te laten zoeken of zelf een leuke opdracht of aansprekende discussiepunten te bedenken.

Waarom is dit een leuke baan? 
Allereerst krijg je de mogelijkheid om enorm veel ervaring op te doen binnen het onderwijs. Je krijgt dagelijks te maken met verschillende leerlingen. Zo leer je om te gaan met verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. Het helpt je om helder te krijgen welke doelgroep bij jou past. Daarnaast krijg je mee hoe een school werkt als organisatie. Je communiceert met de roostermakers, de vakdocenten en de teamleider. En niet te vergeten: je gaat werken met jongeren waardoor elke werkdag anders is!

Wat bieden wij jou? 
Als je start als leswaarnemer Ga jij in ieder geval aan de slag vanaf januari tot en met maart.  Wanneer de samenwerking bevalt, kan je daarna ook nog ingezet worden. Je wordt goed begeleid door de school. Daarnaast organiseert Adhocdocent van tijd tot tijd organiseert trainingen waar je gratis aan kunt deelnemen. Tot slot bieden wij het uursalaris van 10,00 euro per uur.

Functieomschrijving

 • 10 uur per week lessen waarnemen
 • Werkzaam met leerlingen van diverse klassen en niveaus
 • Zorgdragen voor de rust en orde in het lokaal

Profielschets 

 • Je past bij de reformatorische identiteit van de school
 • Student aan een hbo- of wo-instelling
 • Vanaf het nieuwe schooljaar voor minimaal 1 dag per week beschikbaar
 • Je hebt ervaring met jongeren en weet hoe je groepen kunt aansturen
 • Je staat sterk in je schoenen
 • Positief corrigeren én enthousiast motiveren gaan je gemakkelijk af
 • Je bent loyaal, betrokken en leergierig

Arbeidsovereenkomst 

 • Salaris van 10 euro per uur
 • Gratis deelname aan trainingen en netwerkborrels
 • Goed inwerktraject

 


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct