Op zoek naar een (bij)baan in het onderwijs? Wij zoeken meerdere leswaarnemers voor een scholengemeenschap in de provincie Zuid-Holland. Je gaat wekelijks aan de slag op deze goedgeorganiseerde school.

Na de kerstvakantie, vanaf 11 of 30 januari 2017 ga je wekelijks aan het werk. Je komt terecht op een gezellige locatie waar diverse leerroutes worden aangeboden. Het zittende team is betrokken en blij met jouw komst!

Wat zijn jouw werkzaamheden?
Je surveilleert tijdens toetsen. Je zorgt er voor dat de leerlingen in rust de toets kunnen maken. Uiteraard is het jouw taak om te voorkomen dat de leerlingen afkijken of onrust veroorzaken tijdens het toetsingsmoment. Daarnaast word je op deze dagen ingezet om lessen waar te nemen. Op het moment dat er een docent afwezig is, spring jij in. Zo kan het voorkomen dat je op één dag les geeft aan een brugklas en een examenklas. De school regelt een vervangende opdracht voor de klassen. Als leswaarnemer zorg je dat de leerlingen aan het werk gaan tijdens dit lesuur.

Waarom is dit een leuke baan?
Allereerst krijg je de mogelijkheid om enorm veel ervaring op te doen binnen het onderwijs. Je krijgt dagelijks te maken met verschillende leerlingen. Zo leer je om te gaan met verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. Het helpt je om helder te krijgen welke doelgroep bij jou past. Daarnaast krijg je mee hoe een school werkt als organisatie. Je communiceert met de roostermakers, de vakdocenten en de teamleider. En niet te vergeten: je gaat werken met jongeren waardoor elke werkdag anders is!

Wat bieden wij jou? 
Als je start als leswaarnemer ben je verzekerd van een baan tot het einde van het schooljaar. Wanneer de samenwerking bevalt, kan je ook volgend schooljaar ingezet worden. Je wordt goed begeleid door de school. Van tijd tot tijd organiseert Adhocdocent trainingen waar je gratis aan kunt deelnemen. Tot slot bieden wij het uursalaris van 10,00 euro per uur.

Wat zijn de werktijden?  
Schoollocatie A – vanaf 11 januari 2017
Maandag  van 10.00 – 14.10 uur
Woensdag van 12.00 – 14.10 uur
Donderdag van 10.00 – 14.10 uur

Schoollocatie B – vanaf 30 januari 2017
Elke werkdag van 10.00 – 14.10 uur

Profielschets 

  • Je bent student, leraar in opleiding of overweegt een overstap richting de onderwijssector
  • Je bent wekelijks beschikbaar
  • Je hebt ervaring met jongeren en weet hoe je groepen kunt aansturen
  • Je staat sterk in je schoenen en bent ad rem
  • Positief corrigeren én enthousiast motiveren gaan je gemakkelijk af
  • Je bent loyaal, betrokken en leergierig
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.