Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben je de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn op zoek naar gepassioneerde lesassistenten/surveillanten voor een school in Overijssel.
  .
Functieomschrijving
Als lesassistent/surveillant neem je lessen waar van docenten die op dat moment afwezig zijn. Dit kan gebeuren door verplichtingen buiten de school of door bijvoorbeeld ziekte. Aan jou de taak om deze klas waar te nemen. Je bent een vliegende keep binnen de school, jouw werkdag is nooit saai. We zoeken kandidaten die houden van afwisselend werk, een duidelijke klik hebben met de doelgroep en hun mannetje staan. Het gaat tenslotte wel om leerlingen in een puberleeftijd.
 .
Mocht een docent onverwachts afwezig zijn, probeert deze docent jou altijd te informeren wat je tijdens de les kunt doen. Dit kan bijvoorbeeld zijn: het afnemen van een toets, het werken aan een opdracht of je mag zelf invulling geven aan de les. Dit kan bijvoorbeeld door huiswerkbegeleiding te geven aan de leerlingen. In het onlinesysteem van de school kan je altijd terugvinden wat de leerlingen voor huiswerk hebben voor de aankomende week. Als surveillant houd je tijdens de pauzes op een bepaalde (vaste) plaats binnen de school of op het schoolplein toezicht op de leerlingen.
  .
De school heeft op afgesproken dagen en tijden lesassistenten/surveillanten nodig, meestal tussen 11.00 uur en 13.00 uur. Je wordt deze uren verwacht op school en je kunt vooraf thuis alvast kijken welke lessen en taken je gaat uitvoeren. Mocht je een lesuur niet ingepland zijn, wordt er gezorgd voor alternatief werk. Je geeft zelf aan op welke dag je wilt werken en wordt dan elke week ingezet op die dag.
 .
De inzet is voor een periode van een jaar, daarom zijn wij op zoek naar lesassistenten/surveillanten die de rest van het schooljaar werkzaam kunnen zijn.
 .
Profielschets
  • Je bent het gehele schooljaar beschikbaar
  • Je bent bij voorkeur minimaal 2 shifts per week beschikbaar
  • Je hebt ervaring opgedaan met jongeren of kinderen
  • Je staat stevig in je schoenen voor de groep
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je durft leerlingen aan te spreken op hun gedrag
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je past binnen de reformatorische identiteit van de school
  • Je hebt een achtergrond in onderwijs, pedagogiek of psychologie
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.