Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben je de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn per direct op zoek naar gepassioneerde lesassistenten voor een school in Zuid-Holland.

Functieomschrijving
Als lesassistent neem je lessen waar van docenten die op dat moment afwezig zijn. Dit kan gebeuren door verplichtingen buiten de school of door bijvoorbeeld ziekte. Aan jou de taak om deze klas waar te nemen. Je bent een vliegende keep binnen de school, jouw werkdag is nooit saai. We zoeken kandidaten die houden van afwisselend werk, een duidelijke klik hebben met de doelgroep en hun mannetje staan. Het gaat tenslotte wel om leerlingen in een puberleeftijd.

Mocht een docent onverwachts afwezig zijn, probeert deze docent jou altijd te informeren wat je tijdens de les kunt gaan doen. Zo kan het voorkomen dat je een toets af gaat nemen, aan een opdracht gaat werken of dat je deze les zelf mag gaan invullen door bijvoorbeeld huiswerkbegeleiding te geven. Je kan altijd terugvinden wat de leerlingen voor huiswerk hebben voor de aankomende week.

De school heeft op afgesproken dagen en tijden lesassistenten nodig, op maandag tussen 09:00 uur en 16:30 uur en op dinsdag en vrijdag tussen 09:00 uur en 15:30 uur. De inzet is per direct nodig tot 1 februari 2019, daarom hebben lesassistenten die direct kunnen beginnen voorkeur. Ben je voor deze periode beschikbaar?

Waarom is dit een leuke baan?
Allereerst krijg je de mogelijkheid om enorm veel ervaring op te doen binnen het onderwijs. Je krijgt dagelijks te maken met verschillende leerlingen. Zo leer je om te gaan met verschillende leeftijdscategorieën en niveaus. Het helpt je om helder te krijgen welke doelgroep bij jou past. Daarnaast krijg je mee hoe een school werkt als organisatie. Je communiceert met de roostermakers, de vakdocenten en de teamleider. En niet te vergeten: je gaat werken met jongeren waardoor elke werkdag anders is!

Profielschets

  • Je bent per direct tot 1 februari 2019 beschikbaar
  • Je bent bij minimaal 3 dagen per week beschikbaar
  • Je hebt ervaring opgedaan met jongeren of kinderen
  • Je staat stevig in je schoenen voor de groep
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je durft leerlingen aan te spreken op hun gedrag
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.