Ervaring in het speciaal basisonderwijs? Interesse in een baan als leerkracht groep 8? Wij zoeken voor een basisschool in provincie Overijssel een gedreven leerkracht.

Je komt terecht op een kleinschalige school waar een enthousiast en betrokken team zit. Er is sprake van groei van het cluster 4-onderwijs en de school zoekt iemand die bereid is zich in te zetten voor de totale ontwikkeling van de afdeling.

Op de afdeling cluster-4 wordt onderwijs gegeven aan kinderen tot 13 jaar met internaliserend en externaliserend gedrag. Leerlingen kunnen diverse problemen hebben: ADHD, Autisme, PDD-NOS, MCDD, angststoornissen of een combinatie hiervan. Bij de invulling van het onderwijsprogramma sluit de school zoveel mogelijk aan bij het regulier onderwijs.

Binnen de school heeft men zowel aandacht voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerling als voor aan de begeleiding van specifieke leerproblemen. Binnen de groepen bieden de leerkrachten een zo breed mogelijk en algemeen onderwijspakket.

Er wordt lesgegeven in groepen van maximaal 12 leerlingen. De leerlingen hebben intensieve zorg en begeleiding nodig. Al met al een zeer uitdagende baan! Het gaat hier om een reguliere vacature in verband met het vertrek van een collega. De ingangsdatum is per direct. Bij wederzijdse tevredenheid is uitzicht op een vervolg van de baan.

Wat mag je van de school verwachten? Ze zorgen er voor dat je een vaste begeleider krijgt binnen de organistatie. Je kunt met jouw vragen terecht bij een ervaren leerkracht. Verder krijg je de mogelijkheid om je verder te scholen in de specifieke problematiek binnen cluster 4. Het is mogelijk om een dag mee te lopen, zodat je een indruk krijgt van de organisatie.

Profielschets: 

  • Je hebt een PABO-bevoegdheid of behaalt deze dit schooljaar
  • Je hebt affiniteit met kinderen met een specifieke zorgbehoefte
  • Je bent een teamplayer, sociaal – en communicatief vaardig
  • Je bent op maandag en dinsdag beschikbaar
  • Je hebt bij voorkeur de overtuiging dat je thuishoort op een reformatorische school en dat is terug te zien in leer en leven
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.