Als leerkracht basisonderwijs weet je dat er veel bijzondere momenten tijdens een schoolcarrière voorbij komen. Eén zo’n bijzonder jaar is groep 8. Vind jij het een uitdaging om dit laatste jaar op de basisschool onvergetelijk te maken? Lees dan snel verder!

Voor een school in de omgeving van Ede zijn wij op zoek naar een leerkracht voor groep 8. De groep staat bekend als een leuke, enthousiaste en stabiele club van 26 kinderen. Als leerkracht ben jij verantwoordelijk voor het creëren van een veilige en uitdagende leeromgeving. Het behouden van een sterk pedagogisch klimaat ligt namelijk in het hart van de school. De school besteedt structureel aandacht aan de sociale en maatschappelijke ontwikkeling van hun leerlingen. Hierbij staat ‘Heb je naaste lief als jezelf’ centraal.

 

De school bestaat uit een betrokken en loyaal team dat nauw met elkaar samenwerkt. De school staat op gereformeerde grondslag en heeft een open aannamebeleid. De vacature staat open voor minimaal 2 dagen. Heb je interesse, maar ben je nog niet afgestudeerd? Dat is geen probleem! De school kan begeleiding bieden aan deeltijd- en Lio-studenten.

Wat ga je doen?

 • Fungeren als leerkracht voor groep 8
 • Je bent bij voorkeur twee tot vier dagen per week beschikbaar
 • Het geven van onderwijs en begeleiden van leerlingen
 • Het versterken van je eigen vaardigheden en die van je collega’s

Jouw specificaties

 • Je bent in het bezit van een Pabo diploma of hiervoor in opleiding
 • Je bent leergierig, consequent en staat stevig in je schoenen
 • Je kunt je vinden in de christelijke, reformatorische identiteit van de school

Wat biedt Klaswijs jou?

 • Salariëring conform de onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Lodewijk Hage via lodewijk@klaswijs.nl of 06-86870141

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct