Ben jij een enthousiaste en zelfverzekerde meester of juf die vanaf 1 januari klaar is voor een nieuwe uitdaging? Binnen deze goed georganiseerde school zijn er mogelijkheden om jezelf als leerkracht te uit te dagen.

Er heerst een goed pedagogisch klimaat, het is daarom belangrijk dat jij hier je bijdrage aan kunt leveren. Wij zoeken iemand die didactisch sterk is en stevig in zijn of haar schoenen staat.

Binnen de school is er veel aandacht voor de vorming van leerlingen, in het bijzonder voor talentontwikkeling. Daarnaast wordt er uiteraard veel met ICT gewerkt, het is belangrijk dat jij hier ervaring mee hebt of dit gemakkelijk oppakt. Er zitten 25 leerlingen in de klas, die vanaf 1 januari een nieuwe leerkracht krijgen. Word jij de nieuwe leerkracht van deze groep 7?

Het betreft een fulltime vacature, daarom gaat de voorkeur uit naar een leerkracht die fulltime beschikbaar is. Eventueel is het mogelijk om een deel van de vacature te vervullen, hierbij geldt een minimum van 3 dagen. De vacature gaat in per 1 januari waarbij je uitzicht hebt op een vaste aanstelling.

Profielschets:

  • Je bent in het bezit van een PABO diploma of je ontvangt deze op korte termijn
  • Je komt het beste tot je recht in de bovenbouw
  • Je hebt werk of stage ervaring in de bovenbouw
  • Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk
  • Je kunt goed omgaan met ICT in de klas
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar, 3 of 4 dagen is bespreekbaar
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.