Wil jij als leerkracht bijdragen aan het ontwikkelen van de talenten van jouw leerlingen? Ben jij een gedreven teamspeler die goed kan communiceren met collega’s en ouders? Lees dan snel verder!

Voor schooljaar 2019/2020 is de Eben-Haëzerschool in Den Haag op zoek naar een leerkracht voor groep 2. Het gaat om een functie van drie dagen, waarbij jouw werkdagen woensdag, donderdag en vrijdag zullen zijn. De school staat in het fraaie Statenkwartier en bevindt zich op loopafstand van het strand. Tijdens jouw lunchpauze kan je genieten van een mooie wandeling door de duinen. Dankzij de ligging heeft de school een diverse leerlingpopulatie. De kinderen in jouw klas zullen zowel uit de stad als uit de omgeving van Den Haag komen.

Eén van de speerpunten van de Eben-Haëzerschool is het creëren van een veilig leer-en leefklimaat. Hierbij staan waarden als vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. Daarnaast richt de school zich op het ontwikkelen van talent in alle soorten en maten. Zo is er naast de bekende plusklas, ook een ‘klusklas’ voor kinderen die goed met hun handen kunnen werken. In de onderbouw wordt ruimte aan deze talentontwikkeling gegeven dankzij ontwikkelingsgericht onderwijs. Jij als leerkracht van groep 2 weet dan ook als geen ander tegemoet te komen aan de individuele ontwikkelingsbehoeften van jouw leerlingen.

Met een team van ruim 20 mensen geeft de school handen en voeten aan het onderwijs. De basisschool is een school op reformatorische grondslag, waarbij de Bijbel een centrale plaats inneemt.

Functieomschrijving

 • Lesgeven aan de leerlingen van groep 2
 • Geven van onderwijs en begeleiden van leerlingen
 • Leveren van een bijdrage aan onderwijsontwikkeling op de school
 • Versterken van je eigen vaardigheden en die van je collega’s

Profielschets

 • Je hebt de pabo-opleiding (bijna) afgerond
 • Vanaf het nieuwe schooljaar beschikbaar voor 3 dagen (woensdag, donderdag en vrijdag)
 • In staat om een veilig leerklimaat te creëren
 • Tijdens de lessen ben je zichtbaar enthousiast
 • Werken in een team gaat jou goed af

Arbeidsovereenkomst

 • Inschaling in de CAO van het onderwijs (schaal 7 OPP of schaal L10)
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden

 


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct