Een nieuwe werkweek is aangebroken. Ga jij aankomende maanden aan de slag met een nieuwe uitdaging in het basisonderwijs? Ben jij de leerkracht waar wij zo hard naar op zoek zijn? Wij zoeken juffen en meesters met een passie voor lesgeven, iemand die net dat stapje extra wil zetten voor leerlingen!

Uiteraard start jouw dag op deze basisschool met een lekker kopje koffie. Je bent net klaar met het voorbereiden van je eerste lessen, spannend. Nu ga je eindelijk jouw leerlingen van groep 5 ontmoeten. Aankomende maanden heb je creatieve en leuke lessen bedacht waarmee je de leerlingen op een enthousiaste manier veel dingen gaat leren. Daarnaast vind je het belangrijk om goed contact met ouders te onderhouden en ga je leerlingen voorzien van de nodige begeleiding.

De school zoekt een betrokken en professionele leerkracht voor twee tot vijf dagen per week voor groep 5, welke dagen dit worden is in overleg. De voorkeur gaat uit naar een leerkracht met een aantal jaren ervaring, maar de school komt ook graag in contact met een zelfverzekerde starter.

Profielschets:

  • Je bent in het bezit van je PABO-diploma, of studeert hiervoor
  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je hebt ervaring met deze doelgroep
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.