Heb je een hart voor de zorgleerling? Weet je om te gaan met leerlingen die ernstige gedragsstoornissen hebben en/of kampen met psychiatrische problematiek? Wij zoeken docenten en onderwijsassistenten die deel willen uitmaken van de cluster 4 invalpool.

De invalpool wordt onderdeel van een brede scholengemeenschap in de provincie Overijssel. Wekelijks vallen er binnen deze afdeling docenten uit in verband met ziekte, trainingen of bijscholing. Dit betekent dat je wekelijks opgeroepen kan worden om aan de slag te gaan met de leerlingen van cluster 4. Uiteraard kan je op het invalrooster zelf aangeven hoeveel dagen en wanneer je beschikbaar bent.

De school zoekt zowel docenten als onderwijsassistenten. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met dit type leerlingen. Weet jij om te gaan met escalaties? Het is belangrijk dat je veel structuur kunt bieden en de leerlingen helpt in hoe om te gaan met hun problemen. De groepen waar je mee werkt zijn zeer klein. Jij als docent of onderwijsassistent hebt oog voor ieder kind met zijn eigen achtergrond en problemen. Ben jij een persoon die sterk is in het geven van individuele aandacht binnen een groep? Kan jij snel handelen en inschatten hoe je moet omgaan met een zorgleerling?

Wanneer de samenwerking naar tevredenheid verloopt, wordt je een vaste kracht binnen de invalpool. Dit betekent dat je ook het nieuwe schooljaar weer ingezet zal worden.

Profielschets

  • Je hebt een lesbevoegdheid, een pabo-diploma of bent onderwijsassistent
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met deze doelgroep
  • Je blijft rustig en weet snel te handelen
  • Je geniet er van om in een team te werken en je gezamenlijk in te zetten voor het welzijn van de leerlingen
  • Je staat achter de reformatorische identiteit van de school en bent kerkelijk actief
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.