Sta jij stevig in je schoenen en heb je het klassenmanagement goed onder de knie? Dan ben jij degene die wij zoeken! Voor een school in de provincie Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een zelfverzekerde invaldocent die verschillende vakken kan geven. Elke werkdag is anders, omdat je werkt met diverse klassen en leerlingen, van de onderbouw tot de bovenbouw binnen de verschillende niveaus vmbo, havo en vwo. Het gaat om een fulltime dienstverband, maar parttime is mogelijk.

De duur van het dienstverband is onbekend. Naar verwachting is jouw inzet de rest van het schooljaar nodig.

Wekelijks krijg je te horen hoe jouw rooster er ongeveer uitgaat zien, maar het kan alsnog plotseling wisselen. Jij bent iemand die houdt van verandering en kunt je goed flexibel opstellen. Wanneer er geen lessen aangeleverd worden door de te vervangen docenten, geef je lessen Holmwoods (Engels) of rekenen (met behulp van een rekenprogramma op de computer).

Binnen de school staan de interesses en talenten van de leerlingen centraal. Het is het doel van de school om de leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op een vervolgopleiding en hun latere loopbaan. Als docent geef je ruim aandacht aan de vorming en opvoeding van deze jongeren.

Profielschets:

  • Je bent in het bezit van een eerste of tweedegraads bevoegdheid of hebt een pabo achtergrond
  • Je bent voor 1.0 fte beschikbaar
  • Je bent van maandag tot en met vrijdag beschikbaar
  • Je beschikt over didactische en pedagogische vaardigheden
  • Je weet leerlingen te motiveren, hebt natuurlijk overwicht en bent flexibel
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.