Vanaf het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een gedreven recruitment consultant met creatieve ideeën die van aanpakken weet. De vacature staat open voor 32 tot 40 uur per week, dit in overleg met jou. Je kunt werken vanaf onze hoofdlocatie in Rotterdam of vanaf onze nieuwe locatie in Utrecht. Locatie Utrecht wordt aankomende maand geopend, dus er is ook een mogelijkheid om samen met collega’s deze locatie vorm te geven. Ben jij woonachtig in de omgeving Rotterdam of Utrecht? Lees dan verder.

Adhocdocent is de detacheerder in het onderwijs. Naast dat we scholen en talenten koppelen, bieden we veel ondersteunende diensten aan zoals examentraining, surveillanten projecten en gaan onze student talenten regelmatig mee op excursie. We zijn een jong, groeiend bedrijf. Zo zitten we boordevol goede ideeën om aankomende jaren onze diensten te verbeteren en Adhocdocent op de kaart te zetten. Je moet houden van een dynamische werkplek, er is binnen Adhocdocent namelijk geen dag hetzelfde. Onze naam zegt het al, wij leveren onze diensten adhoc. Je moet dus niet vies zijn van hard werken. Maar bovenal streven we ernaar om veel plezier in ons werk te hebben! Zo kun je altijd aanschuiven aan een gedekte lunchtafel en worden er regelmatig leuke teamuitjes georganiseerd.

Hoe je dag eruit kan zien
Dagelijks neem je de openstaande vacatures door met je collega’s van recruitment. Je wisselt ideeën uit over het vinden van de juiste docenten voor onze middelbare scholen. Omdat soms vacatures wat extra prioriteit hebben in verband met een onverwachte uitval van een docent, zullen veel van je ochtenden worden gevuld met een kort overleg over het plan van aanpak van die dag. In deze functie ben je de verbindende factor tussen onze scholen en docenten/talenten. Je bent continu op zoek naar de perfecte match tussen school en docent en draagt verantwoording voor de actieve werving van docenten. Jij bent in staat om voor iedere functie een talent te vinden! Kortom, je geeft niet op!

We zoeken iemand die het leuk vindt om in gesprek te gaan met onze doelgroep: docenten. Docenten zijn sociaal en hebben vaak maatschappelijke interesses. Als recruitment consultant fungeer je als eerste aanspreekpunt voor docenten tijdens het sollicitatieproces en neem je ook de afrondende gesprekken waarin de onderhandelingen worden gevoerd over het salaris voor je rekening. Kortom, we zoeken iemand die graag met docenten in gesprek gaat en gemakkelijk contact maakt met mensen.

Werkzaamheden Recruitment consultant
– Je gaat op zoek naar de beste docenten bij onze vacatures;
– Je overlegt met collega’s over de beste wervingskanalen per vacature;
– Je bent betrokken bij het verbeteren van onze wervingsprocessen;
– Je enthousiasmeert docenten over onze vacatures en Adhocdocent;
– Je voert sollicitatiegesprekken met docenten waarbij je ook gebruik kunt maken van een assessment;
– Je begeleidt een docent gedurende het gehele sollicitatieproces;
– Je onderhoudt contact met onze scholen over het sollicitatieproces en de stand van zaken nadien;
– Je onderhoudt contact met onze docenten nadat ze aan de slag zijn gegaan bij een school;
– Je organiseert netwerkborrels en trainingen voor docenten;
– Je hebt intensief contact met afdeling P&O en marketing over contractuele zaken en werving;
– Je denkt mee over de ontwikkeling van onze docenten;
– Je bent betrokken bij het vormgeven van onze nieuwe locatie in Utrecht.

Functieprofiel Recruitment consultant
– Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van bedrijfskunde, psychologie of HR;
– Je hebt minimaal 6 maanden ervaring in het recruitment vakgebied;
– Je hebt een commerciële en proactieve houding;
– Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
– Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen;
– Je bent pro-actief, flexibel en neemt initiatief;
– Je kunt zowel zelfstandig als in een team werken;
– Je bent nauwkeurig en precies en kunt dit binnen de grenzen van eventueel gemaakte afspraken doen;
– Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal; (zowel mondeling als schriftelijk)
– Je bent woonachtig in de regio Rotterdam of Utrecht.

Wat bieden wij jou?
Wanneer je komt werken bij Adhocdocent ontvang je marktconform arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. We bieden je een telefoon en wanneer noodzakelijk ontvang je een zakelijke laptop, zodat je op verschillende locaties kunt werken. Over een lease-auto valt te praten. Adhocdocent werkt met leuke teambeloningen en teamuitjes wanneer er doelen zijn behaald. Echter is er ook een mogelijkheid voor een persoonlijke bonusregeling, dit geheel in overleg met jou.

Sollicitatie procedure
Voldoe jij aan het bovenstaande profiel en ben je beschikbaar voor deze mooie uitdaging? Solliciteer dan direct. Dit kun je doen via onderstaande button, onze algemene sollicitatie procedure. Of stuur je CV en motivatie naar info@adhocdocent.nl o.v.v. Recruitment Consultant. Wij nemen dan contact met je op. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes van Overhagen, via tel +31 (0)10 26 00 435 of info@adhocdocent.nl.

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.