Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Gelderland is de vacature ontstaan in verband met het vertrek van een collega. Ga jij de per direct als instructeur aan de slag met de leerlingen van de trajectklas?

Een trajectklas is een vorm tussen regulier onderwijs en speciaal onderwijs. Middels deze klassen is het mogelijk om leerlingen met gedrags- of ontwikkelingsproblemen binnen het regulier onderwijs te houden. In deze klas kan er intensieve begeleiding gegeven worden aan deze zorgleerlingen. Het doel is om te voorkomen dat er uitzetting naar het speciaal onderwijs volgt.

Deze trajectklas is ingebed in de zorgstructuur van de school. Voor de lessen waarbij het mogelijk is, draaien de leerlingen mee in het reguliere programma. Van de instructeur trajectklas wordt verwacht dat hij/zij ondersteuning geeft in de lesstof van diverse vakken en en de leerling kan motiveren om begeleiden. Dit gaat uiteraard in nauw overleg met de docent binnen deze afdeling. De trajectklas heeft binnen de scholengemeenschap een eigen afdeling. Het is zo ingericht dat er onderwijs op maat gegeven kan worden. Je begeleidt leerlingen van diverse niveaus en leerjaren.

De voorkeur van de school gaat uit naar iemand die 20 uur per week beschikbaar is. Het is echter ook mogelijk een deel van deze vacature op te vullen.

Functieprofiel 

  • Dagelijks in samenwerking met de docent zorg dragen voor het aangepaste programma van de leerling
  • Ondersteuning geven in de huiswerkopdrachten
  • Administratie met betrekking tot deze zorgleerlingen bijwerken

Profielschets

  • Je hebt ervaring met deze doelgroep
  • Je hebt een hart voor zorgleerlingen
  • Je bent onderwijsassistent, sociaal werker of docent in opleiding
  • Je bent bij voorkeur 4 dagen per week beschikbaar
  • Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief sterk
  • Je staat achter de reformatorische identiteit van de school

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct