Voor een middelbare school in de provincie Zuid-Holland zoeken wij een huiswerkbegeleider voor de donderdag en vrijdag. Ben jij een student met voldoende kennis op zak om leerlingen uit de examenklas van het vmbo te ondersteunen bij de vakken Economie en Wiskunde en eventueel Biologie? Of volg je een lerarenopleiding en zoek je een uitdagende baan in de onderwijssector?

Elke donderdag van 13:10 tot 15:10 uur en vrijdag van 12:15 tot 15:15 uur ondersteun jij de leerlingen bij het plannen van hun huiswerk en geef je waar nodig extra uitleg. Het gaat om kleine groepjes van ongeveer 8 leerlingen. Voordat de leerlingen van start gaan met hun huiswerk, bekijk je gezamenlijk de planning voor de komende periode. Je helpt en begeleidt de leerlingen. Het is belangrijk dat je sterk bent in uitleggen en motiveren. Op vrijdag houd je het eerste uur toezicht in een lokaal waar ongeveer 28 leerlingen zelfstandig in stilte werken.

Kortom, wil jij graag je handen uit de mouwen steken op een middelbare school? Aan de slag met leerlingen en hun struikelvak(ken)? Leerlingen motiveren en stimuleren om zich in te zetten voor hun schoolloopbaan? Dit is de perfecte (bij)baan voor jou! Het is belangrijk dat je de rest van het schooljaar beschikbaar bent op donderdag en vrijdag op bovengenoemde tijdstippen.

Profielschets:

  • Je studeert aan een hogeschool of universiteit
  • Je bent beschikbaar vanaf 18 januari 2018
  • Je bent aantoonbaar sterk in wiskunde en/of economie
  • Je bent een kei in het motiveren van jongeren
  • Je werkt zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in het aansturen van groepen
  • Je bent de rest van het schooljaar beschikbaar op donderdag van 13:10 tot 15:10 uur en op vrijdag van 12:15 tot 15:15 uur
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.