Voor een onderwijsinstelling in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een Orthopedagoog/GZ-psycholoog die voor 28 uur per week beschikbaar is en liefde heeft voor de zorgleerling én het onderwijs. Heb jij een brede en gedegen kennis van de psychiatrie en kun jij dit vertalen naar toepassingen in het onderwijs? Ben jij bij voorkeur per direct beschikbaar en klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Als Orthopedagoog/GZ-psycholoog ben jij de schakel tussen de leerling, ouders, leerkrachten, IB’ers, behandelaars en directeur. Het is hierbij belangrijk dat je sterk bent in het analyseren en vertalen van psychodiagnostisch onderzoek om zo optimaal bij de leerlingen aan te sluiten. Bij aanmelding op de school worden namelijk de individuele doelen van de leerlingen besproken, waarbij ook probleem- en aandachtsgebieden naar voren komen. Op basis van onder andere deze gesprekken stel jij het integratieve deel van het ontwikkelingsperspectiefplan (OPP) op.

Vanuit deze informatie geven de docenten van de school vervolgens les aan de leerlingen. Doordat het onderwijs (in veel gevallen) gericht is op terugplaatsing naar de school van herkomst, moet het eigen onderwijsprogramma zoveel mogelijk gevolgd kan worden. Het is dan ook van groot belang dat je als psycholoog, in samenwerking met diverse stakeholders, tot een goed plan kunt komen.

Je komt te werken op een ontwikkelingsgerichte organisatie die een heel duidelijke rol vervult in de regio als het gaat om de schakelfunctie tussen speciaal en voortgezet regulier onderwijs. De organisatie kenmerkt zich als een zeer goed georganiseerde school met veel persoonlijke aandacht en afstemming. Als psycholoog kom je te werken in een prettige werkomgeving met bekwame, betrokken en leuke collega’s, waarin samenwerking, verantwoordelijkheid en plezier centraal staan.

Functieprofiel:

 • Het analyseren en vertalen van psychodiagnostisch onderzoek
 • Het voeren van ouder- en leerling gesprekken
 • Het schrijven van het integratieve deel van OPP’s
 • Afstemmen met diverse stakeholders van de leerlingen
 • Participeren in werkgroepen bij de stakeholders

Profielschets: 

 • Je hebt een postmastertraject afgerond als GZ-psycholoog, Orthopedagoog-Generalist, Schoolpsycholoog of Kinder- en Jeugdpsycholoog
 • Je hebt 5-10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Je hebt bij voorkeur aantoonbare affiniteit met het onderwijs
 • Je bent per direct voor 28 uur per week beschikbaar
 • Je hebt een stabiele, sterke persoonlijkheid en bent in staat om helderheid te brengen en te relativeren
 • Je bezit uitstekende vaardigheden op het gebied van communicatie, afstemming en verslaglegging

​Arbeidsovereenkomst:

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct