Heb je ambitie om voor de klas te staan? Ben jij de extra paar handen die deze school zo hard nodig heeft? Dan is deze baan echt wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde onderwijsassistent voor het gymnasium voor het schooljaar 2018 – 2019.

Als gymnasium-onderwijsassistent ondersteun je gymnasiumdocenten. Die kunnen leerlingen met een zorgvuldig omschreven taak onder jouw verantwoordelijkheid laten werken, zodat de docent zich beter kan richten op de specifieke behoeften van andere leerlingen. We zoeken kandidaten die houden van afwisselend werk en een duidelijke klik hebben met gymnasiasten. Deze leerlingen hebben behoefte aan iemand die ook inhoudelijk boven hen staat.

De taak van gymnasium-onderwijsassistent is nieuw. Globaal genomen zal de onderwijsassistent een coachende rol hebben. Dat kan zijn op het organiseren van de taak (plannen en volhouden), maar ook op vakinhoudelijk gebied. De onderwijsassistent hoeft niet de antwoorden te geven, maar kan door het stellen van denkvragen de leerlingen helpen de taak te volbrengen.

De school heeft op afgesproken dagen onderwijsassistenten nodig. Mocht je een lesuur niet ingepland zijn, wordt er gezorgd voor alternatief werk. Je geeft zelf aan op welke dagen je wilt werken en wordt dan elke week ingezet op die dagen. Wil je meer dan 15 uur per week werken dan zetten we je ook in als lesassistent bij Vmbo, Havo en Vwo.

De inzet is voor een periode van een jaar, daarom zijn wij op zoek naar een onderwijsassistent die een geheel jaar werkzaam kan zijn. Mocht je dat van tevoren nog niet (helemaal) toe kunnen zeggen, gaan we toch graag met je in gesprek.

Profielschets

  • Je bent het gehele schooljaar beschikbaar
  • Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar
  • Je heeft bij voorkeur ervaring in het onderwijs, evt. met meerbegaafden(-problematiek)
  • Je bent op de hoogte van veel vakken (maar niet per se gespecialiseerd)
  • Je bent pedagogisch vaardig
  • Je bent sociaal en communicatief vaardig
  • Je durft leerlingen aan te spreken op hun gedrag
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je staat achter de reformatorische identiteit van de school en bent kerkelijk actief

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct