Wil jij een bijdrage leveren aan het onderwijs? Wij zoeken 7 à 8 enthousiaste examentrainers voor een middelbare school in Rotterdam. Je gaat 6 dinsdagmiddagen aan de slag met de examenleerlingen van vmbo-gt. Dit is een leuke, uitdagende (bij)baan!

Wat?
Wekelijks begeleid je leerlingen in het maken van oefenexamens. Je werktijden zijn van 13.50 – 15.15 uur. Je geeft uitleg over een juiste aanpak en zorgt ervoor dat de leerlingen steeds beter worden. Ben jij resultaatgedreven? Als begeleider is het jouw taak dat leerlingen met zelfvertrouwen aan hun examen beginnen.

Hoe?
Vanuit Adhocdocent wordt er oefenmateriaal geregeld. Jij ontvangt dit voorafgaand aan de trainingen. De leerlingen krijgen een opgavenbundel waar ze in werken. Als begeleider heb je voldoende trainingsmateriaal, zodat je aan de hand daarvan de dinsdagmiddagen vorm kunt geven.

Waar?
Je komt terecht op een kleinschalige, ambitieuze school. De school kiest ervoor om de leerlingen met de examentraining net een extra steuntje in de rug te geven. Die betrokkenheid kenmerkt de organisatie, je gaat samen voor de leerling! De school is goed bereikbaar met het ov en ligt in het centrum van Rotterdam.

Wie?
Het is uiteraard belangrijk dat je goed bent in de Engelse taal.
Heb jij jouw centraal examen afgerond met een 7,0 of hoger? Volg je een Engelstalige opleiding? Of ben je een docent Engels in opleiding? Dan is dit een mooie job voor jou. Bij voorkeur heb je ook ervaring in het geven van bijles of activiteiten met jongeren.

Uiteraard ontvang je een passende vergoeding voor jouw inzet als begeleider.

Wanneer?
Kijk direct in je agenda of je de (meeste) dinsdagen van de onderstaande data beschikbaar bent en laat van je horen!

  • Dinsdag 14 maart
  • Dinsdag 21 maart
  • Dinsdag 04 april
  • Dinsdag 11 april
  • Dinsdag 18 april
  • Dinsdag 9 mei
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.