Ken je het nog? De laatste periode voor je eindexamen, waarin je toch wel benieuwd was naar hoe het zou uitpakken met dat ene vak waar je minder goed in was? In deze fase zitten veel leerlingen van het voortgezet onderwijs op dit moment. Help jij de leerlingen van een middelbare school in de omgeving Rotterdam die hier ook mee te maken hebben verder?

Wij zijn op zoek naar diverse examentrainers voor de vakken Aardrijkskunde, Biologie, Duits, Economie, M&O, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde A. Bij voorkeur heb je een afgeronde lerarenopleiding voor één van deze vakken, of ben je hiervoor in opleiding. Ook als je aantoonbare affiniteit hebt met deze vakken, maar een andere opleiding volgt/hebt gevolgd, nodigen we je van harte uit te solliciteren.

Het gaat om dinsdag 16 april en woensdag 17 april van 9:00 uur – 18:00 uur. Je krijgt een volledig lesprogramma toegezonden, inclusief opgave- en antwoordenboeken. Het is de bedoeling dat je een gezamenlijke instructie geeft en vervolgens gaan de leerlingen aan het werk. Tijdens het zelfstandig werken, ben jij beschikbaar voor het beantwoorden van vragen van de individuele leerlingen. Je hebt maximaal een groep van 20 leerlingen, waarbij je vanaf 10 leerlingen een assistent krijgt voor het beantwoorden van vragen.

Ben jij enthousiast en beschikbaar? Of lijkt het je heel leuk, maar ben je niet beschikbaar voor deze momenten? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren!

Wat ga je doen? 

  • Examentraining geven in één van de eerder benoemde vakken op dinsdag 16 en/of woensdag 17 april 2019
  • Een algemene instructie geven aan een groep van 10-20 leerlingen
  • Het begeleiden bij het maken van opgaven en eventuele extra uitleg geven (meer dan 10 leerlingen? dan krijg je hulp van een assistent!)
  • Het gezamenlijk bespreken van de opgaven

Jouw specificaties

  • Je bent bij voorkeur bevoegd docent of in opleiding voor één van de eerder benoemde vakken
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met één van de vakken, maar bent in opleiding voor of in bezit van een andere bevoegdheid
  • Je bent sterk in het overdragen van kennis en hebt geduld met het uitleggen van lesstof

Wat biedt Adhocdocent jou? 

  • Een leuke kans om leerlingen van de havo/vwo verder te helpen!
  • Een passende vergoeding voor jouw inzet als examentrainer
  • Een volledige vergoeding van de daadwerkelijk gemaakte OV-kosten of een km-vergoeding wanneer je met de auto gaat
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.