De eindexamens komen er weer aan! Dat betekent dat wij op zoek zijn naar studenten die de uitdaging van het surveilleren aan willen gaan! We zoeken surveillanten voor een goed georganiseerde middelbare school in omgeving Rotterdam in de periode van 9 t/m 22 mei 2019. Heb jij interesse? Lees dan snel even verder en geef op wanneer jij beschikbaar bent!

Wat zijn jouw taken?
Als surveillant is het jouw verantwoordelijkheid om de Centrale Examens goed te laten verlopen. In samenwerking met docenten van de desbetreffende school zorg jij ervoor dat de juiste examens worden uitgedeeld en er aan de regelgeving van de Examencommissie wordt gehouden. Jouw taken tijdens het surveilleren zijn voornamelijk uitdelen van de juiste examens en zorgdragen dat praten, spieken of onrust creëren niet gebeurt. Wanneer hier wel sprake van is, weet jij de leerling op zijn of haar gedrag aan te spreken.

Wat zijn jouw werktijden?
Vanaf donderdag 9 mei t/m woensdag 22 mei 2019 zijn er iedere werkdag meerdere surveillanten nodig. Er is sprake van een ochtend- en middagshift. De voorkeur van de school gaat uit naar surveillanten die de hele dag beschikbaar zijn, dus zowel de ochtend- als de middagshift.

Heb je interesse in deze baan? Laat ons direct weten welke dagen jij beschikbaar bent. De vacature sluit op woensdag 10 april.

Profielschets

  • Je bent meerdere dagen in de examenperiode beschikbaar
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Adequaat reageren is voor jou geen probleem
  • Te laat komen is voor jou geen optie
  • Taken worden onder jouw toezicht netjes uitgevoerd
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.