De eindexamens komen er weer aan! Dat betekent dat wij op zoek zijn naar studenten die de uitdaging van het surveilleren aan willen gaan! We zoeken surveillanten voor een goed georganiseerde middelbare school in omgeving Rotterdam in de periode van 9 t/m 22 mei 2019. Heb jij interesse? Lees dan snel even verder en geef op wanneer jij beschikbaar bent!

Wat zijn jouw taken?
Als surveillant is het jouw verantwoordelijkheid om de Centrale Examens goed te laten verlopen. In samenwerking met docenten van de desbetreffende school zorg jij ervoor dat de juiste examens worden uitgedeeld en er aan de regelgeving van de Examencommissie wordt gehouden. Jouw taken tijdens het surveilleren zijn voornamelijk uitdelen van de juiste examens en zorgdragen dat praten, spieken of onrust creëren niet gebeurt. Wanneer hier wel sprake van is, weet jij de leerling op zijn of haar gedrag aan te spreken.

Wat zijn jouw werktijden?
Vanaf donderdag 9 mei t/m woensdag 22 mei 2019 zijn er iedere werkdag meerdere surveillanten nodig. Er is sprake van een ochtend- en middagshift. De voorkeur van de school gaat uit naar surveillanten die de hele dag beschikbaar zijn, dus zowel de ochtend- als de middagshift.

Heb je interesse in deze baan? Laat ons direct weten welke dagen jij beschikbaar bent. De vacature sluit op woensdag 10 april.

Profielschets

  • Je bent meerdere dagen in de examenperiode beschikbaar
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Adequaat reageren is voor jou geen probleem
  • Te laat komen is voor jou geen optie
  • Taken worden onder jouw toezicht netjes uitgevoerd

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct