De examenperiode komt eraan en op een middelbare school in omgeving Utrecht hebben zij extra handen nodig tijdens deze periode. Wil jij je in deze periode inzetten als surveillant en zo ervaring opdoen binnen het onderwijs? Geef je beschikbaarheid door!

Als surveillant is het jouw verantwoordelijkheid om de Centrale Examens goed te laten verlopen. In samenwerking met docenten van de desbetreffende school zorg jij ervoor dat de juiste examens worden uitgedeeld en er aan de regelgeving van de Examencommissie wordt gehouden. Jouw taken tijdens het surveilleren zijn voornamelijk uitdelen van de juiste examens en zorgdragen dat praten, spieken of onrust creëren niet gebeurt. Wanneer hier wel sprake van is, weet jij de leerling op zijn of haar gedrag aan te spreken.

Voor de examenperiode zijn wij op zoek naar meerdere surveillanten die minimaal twee van onderstaande shifts beschikbaar zijn. De ochtend shift is van 08:45 uur tot 12.30 uur. De middagshift is van 13:15 tot 17:00 uur.

  • Donderdag 9 mei (middag)
  • Vrijdag 10 mei (ochtend en middag)
  • Maandag 13 mei (ochtend en middag)
  • Dinsdag 14 mei (ochtend en middag)
  • Woensdag 15 mei (middag)
  • Donderdag 16 mei (middag)
  • Vrijdag 17 mei (ochtend en middag)
  • Maandag 20 mei (middag)
  • Dinsdag 22 mei (middag)

Wil jij je inzetten tijdens deze belangrijke periode voor de examenleerlingen? Reageer op deze vacature en geef direct je beschikbaarheid door!


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct