Heb jij een hart voor de zorg? Ken je deze sector van binnenuit en lijkt het je leuk om jouw kennis over te dragen aan leerlingen? Wij zoeken een docent Zorg & Welzijn.

In verband met ziekte is er op een school in de provincie Gelderland per direct een docent nodig. Je kunt aan de slag voor 9 lesuren per week, bij voorkeur in ieder geval op de dinsdag- en woensdagochtend.

Wat ga jij tijdens het vak Zorg & Welzijn doen? Je leert de jongeren over bijvoorbeeld verzorging, persoonlijke hygiëne en ouderenzorg. Maar ook onderwerpen zoals kinderopvang en een stukje biologie komen in het vak terug. De meeste leerlingen uit de leerjaren 3 en 4 die jij lesgeeft, zullen een vervolgopleiding kiezen in de zorgsector of het welzijnswerk. Het is belangrijk dat jij ze voorbereidt op hun vervolgstudie.

Voor het vak Zorg & Welzijn is het uiteraard van belang dat je affiniteit hebt met het werkveld zorg en welzijn. De voorkeur van de school gaat uit naar iemand die een opleiding heeft gedaan voor dit vak, maar werkervaring binnen de zorgsector is ook relevant. Als je hebt gewerkt binnen de zorgsector of het welzijnswerk, word je ook uitgenodigd te reageren. Je hebt bijvoorbeeld de hbo-opleiding SPH, Verpleegkunde of Pedagogiek afgerond. Aantoonbare (eerdere) ervaring met jongeren is wel een vereiste.

Profielschets

  • Je bent minimaal 2 dagen per week beschikbaar
  • Je staat stevig in je schoenen
  • Je pakt dingen snel op en bent leergierig
  • Je legt gemakkelijk contact met de doelgroep en weet een band op te bouwen
  • Je staat achter de reformatorische identiteit van de school en bent kerkelijk actief
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.