Bij een winkel is een trui in prijs verhoogd met 21% tot €54,39. Wat was de oude prijs? Is jouw aandacht getrokken? Weet jij direct hoe je dit goed uitlegt aan een brugklasser? Wij zoeken jou!

Voor een school in de provincie Zuid-Holland zoeken we per 1 maart 2017 een docent wiskunde. Het is mogelijk om per direct al 9 lesuren te geven, vanaf maart komen er dan nog 8 lesuren bij op jouw rooster. De 17 lesuren staan open in de onderbouwklassen leerjaren 1 tot en met 3.

Je komt te werken op een locatie van een grote scholengemeenschap. Wanneer je start mag je rekenen op een aantrekkelijke werkomgeving met betrokken collega’s. Docenten die eerder via Adhocdocent werkzaam waren op deze locatie, gaven aan dat er een prettige werksfeer heerst. Wanneer je als docent start op deze school, zal er goede begeleiding ingezet worden. Als nieuwe collega krijg je een gedegen inwerktraject en je kunt rekenen op voldoende ontwikkelmogelijkheden. De school is er zich bewust van dat als jij het beste uit jezelf haalt, dit ook terug te zien is in de kwaliteit van de school.

Het gaat om een reguliere vacature. Wanneer de samenwerking bevalt, bestaat de mogelijkheid op een vast dienstverband. De salariëring vindt plaats conform CAO-VO en op basis van ervaring en leeftijd.

Profielschets

  • Je hebt een tweedegraads bevoegdheid voor wiskunde of zit in de afrondende fase van je opleiding
  • Je hebt ervaring met de leerlingen van de onderbouw
  • Je bent op zoek naar een school waar jij je voor langere tijd aan wilt verbinden
  • Je bent vanaf maart 2017 beschikbaar voor 3-4 dagen per week
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.