De leerlingen van havo 5 en vwo 5 wachten vol spanning af wie hun nieuwe Docent Wiskunde gaat zijn. Ben jij diegene die hen weer verder gaat helpen in de voorbereiding op hun examen?

Op dit moment krijgen de leerlingen weinig tot geen les in het vak wiskunde wegens het uitvallen van een zieke collega. We hopen dan ook snel iemand te vinden die (een aantal) uren kan én wil oppakken. Het gaat in totaal om 13 openstaande lesuren aan de bovenbouw klassen van de havo en het vwo.

De lessen staan in het huidige rooster op woensdag, donderdag en vrijdag gepland. In overleg kunnen deze dagen veranderen of kan er minder uur worden opgepakt. De school zal dan de kaasschaafmethode toepassen, waardoor de leerlingen wel de mogelijkheid krijgen om zich verder op het examen te richten.

De school denkt erg mee met zowel haar leerlingen als docenten en wordt daardoor gekenmerkt als een persoonlijke en toegankelijke school. Het is kleinschalig waardoor ook het contact tussen leerlingen en docenten als extra belangrijk wordt ervaren.

Wat ga je doen?
  • 13 uur per week Wiskunde geven aan bovenbouwklassen van havo en vwo;
  • De leerlingen goede begeleiding bieden.

Jouw specificaties

  • Je bent bent een eerstegraads bevoegd docent;
  • Je vindt het leuk om met een team te werken.

Wat biedt Adhocdocent jou?

  • Salariëring conform de onderwijs cao;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties;
  • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
  • Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden.
Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Nicole de Ligt via nicole@adhocdocent.nl of 06-11494221

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct