Houd jij ervan om wiskundige formules binnen no-time op te lossen? Ben jij de Archimedes* van de 21e eeuw? En vind je het daarnaast een uitdaging om leerlingen mee te nemen in dit leerproces? Dan ben je op het juiste adres!

Wij zijn per direct op zoek naar een goede docent Wiskunde voor een school in de provincie Gelderland. De school is op zoek naar iemand die het team structureel komt versterken, er zit dus veel toekomstperspectief in. Het gaat om 1,0 fte, maar iedereen die meer dan 0,5 fte kan invullen is welkom om te reageren.

Het gaat om een kleinschalige en vooruitstrevende school die veel investeert in haar personeel. Er wordt gewerkt op een prachtige nieuwbouwlocatie die voorzien is van alle moderne faciliteiten. De school wil graag de tijd nemen om je goed in te werken en je onderdeel van een hecht team van collega’s te maken. Ook toekomstige docenten wiskunde die nog bezig zijn met de opleiding zijn daarom van harte welkom!

De school biedt onderwijs aan alle klassen van het vmbo en de onderbouw van havo/vwo. Er wordt van je verwacht dat je het leuk vindt om les te geven aan diverse doelgroepen. Dit betekent dat je verschillende werkvormen moet kunnen toepassen en kunt anticiperen op datgene wat de verschillende klassen nodig hebben.

Profielschets:

  • Je bent tweedegraads bevoegd docent Wiskunde of studeert hiervoor
  • Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar
  • Je bent in staat om veel samen te werken met collega’s
  • Je bent creatief in het kiezen van werkvormen

(* Archimedes was de grootste wiskundige uit de Oudheid)

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.