Ben jij de zorgtopper die wij zoeken? Weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om goede zorg te kunnen verlenen aan de mensen die het nodig hebben? En, wil jij studenten hierin helpen zichzelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder, want dan zoeken wij jou!

Voor een MBO-instelling zijn wij op zoek naar een tijdelijke, enthousiaste verpleegkunde docent die de studenten kan voorbereiden op de arbeidsmarkt. Als docent verpleegkunde weet jij als geen ander hoe belangrijk je kunt zijn voor mensen die door ziekte of functiebeperkingen extra zorg nodig hebben en dit wil jij graag overbrengen.

Je bereidt de leerlingen voor door hen kennis van ziektebeelden te geven, verplaatsingstechnieken en verpleegtechnische vaardigheden aan te leren en hen een eerste beeld te geven van de dagbesteding en huishoudkunde. Je bent hiervoor vanaf 19 november 2018 voor 11 lesuren per week beschikbaar, waarvan je in ieder geval op de maandag les kunt geven. Jouw inzet is nodig tot eind februari 2019.

Je komt te werken op een goed georganiseerde school en je komt terecht in een gemotiveerd team. De school staat goed aangeschreven en staat bekend als een fijne werkplek.

Functieomschrijving

 • Door middel van theorie- en praktijklessen de studenten voorbereiden op de beroepspraktijk;
 • De lesstof vertalen naar de praktijk aan de hand van voorbeelden;
 • Jouw passie voor verpleegkunde overbrengen op de studenten.

Profielschets

 • Praktijkervaring binnen de zorg en affiniteit met jongeren;
 • Een onderwijsbevoegdheid of PDG is een pré;
 • Vanaf 19 november 2018 voor 11 lesuren per week beschikbaar, waarvan in ieder geval de maandag;
 • In staat om jouw passie voor het vak over te brengen op studenten;
 • Je hebt een positief christelijke instelling en bent kerkelijk betrokken.

Arbeidsovereenkomst

 • Salariëring conform onderwijs cao;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden;

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct