Heb jij een hart voor de zorgleerling? De leerling die net wat meer aandacht nodig heeft? Op een school in de provincie Zuid-Holland is per direct een vacature Docent Trajectgroep ontstaan voor 16 uur per week. Ga jij de uitdaging aan met de leerlingen van de Trajectgroep?

We zijn voor de school op zoek naar een docent voor 2 dagen per week (maandag en vrijdag). Het betreft een ziektevervanging. De school zoekt iemand met een stevige persoonlijkheid en met wat ervaring in het onderwijs.

Een trajectgroep is een vorm tussen regulier onderwijs en speciaal onderwijs. Middels deze klassen is het mogelijk om leerlingen met gedrags- of ontwikkelingsproblemen binnen het regulier onderwijs te houden. In deze klas kan er intensieve begeleiding gegeven worden aan deze zorgleerlingen. Het doel is om te voorkomen dat er uitzetting naar het speciaal onderwijs volgt. Deze trajectgroep is ingebed in de zorgstructuur van de school. Voor de lessen waarbij het mogelijk is, draaien de leerlingen mee in het reguliere programma. De trajectklas heeft binnen de scholengemeenschap een eigen lokaal. Het is zo ingericht dat er onderwijs op maat gegeven kan worden.

Als Docent van de Trajectgroep start je ieder lesuur van de klas gezamenlijk, maar geef je verder geen klassikale les. De leerlingen werken namelijk aan hun eigen weekplanning waarbij jij hen individueel ondersteunt. Deze planning sluit op grote lijnen aan bij het reguliere onderwijs dat aangeboden wordt, om zo de doorstroom gemakkelijker te maken.

Je zet je volledig in om deze leerlingen verder te helpen en bent in staat om een goede relatie met hen op te bouwen. Je houdt klassikaal goed overzicht, maar hebt ook oog voor de individuele leerling. Op de school waar je komt te werken voelt iedereen zich snel thuis. Je komt terecht in een hecht team en er wordt actief met elkaar meegedacht. Kortom: een heel leuke werkplek!

Functieomschrijving

 • 16 uur per week fungeren als Docent Trajectgroep
 • Leerlingen motiveren en intensief begeleiden
 • Een goede relatie opbouwen met de leerlingen
 • Actief bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen

Profielschets

 • Per direct beschikbaar voor 2 dagen per week (maandag en vrijdag)
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met zorgleerlingen
 • Leerlingen weten wat ze van jou kunnen verwachten
 • Je bent geduldig en kunt goed samenwerken
 • Je sluit aan bij de Christelijke identiteit van de school en bent kerkelijk actief

Arbeidsovereenkomst 

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende vakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct