Heb je affiniteit met klassen van het vmbo en ben jij technisch ingesteld? Wacht dan niet langer, maar lees snel verder! Voor een goed georganiseerde school in Zuid-Holland zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Techniek. Ga jij de leerlingen helpen hun weg te vinden in een wereld waarin techniek overal aanwezig is?

De vacature betreft een vervanging en jouw inzet zal per direct nodig zijn. De vacature betreft 10 lesuren per week. Op welke dagen deze vallen, wordt in overleg vastgesteld. Er wordt hierbij rekening gehouden met jouw beschikbaarheid. De voorkeur gaat uit naar een docent met een onderwijsbevoegdheid voor het vak Techniek, maar wanneer je affiniteit hebt met jongeren én techniek, nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature.

Het vak Techniek wordt niet door alle leerlingen ervaren als een leuk vak. Aan jou de taak om de leerlingen te motiveren en enthousiasmeren. Je leert de leerlingen om door te zetten en stimuleert hen om zelf na te denken over de volgende stap tijdens praktijklessen. De theorie leg je uit aan de hand van voorbeelden uit de praktijk en op deze manier leren de leerlingen dat techniek ook in het dagelijks leven aanwezig is. Hierdoor laat jij hen inzien hoe belangrijk de techniek eigenlijk is en waarom het vak dus zo leuk is!

Je komt te werken op een goed georganiseerde school. Docenten ervaren de school als een fijne werkplek en nieuwe collega’s worden goed ontvangen. Je wordt op deze school goed ingewerkt en er is ook voldoende begeleiding voor startende docenten en docenten in opleiding.

Functieomschrijving
 • Fungeren als docent Techniek;
 • Lessen verzorgen voor de klassen van het vmbo;
 • Tijdens de lessen aandacht hebben voor de beroepsmogelijkheden in de technische branche;
 • Leerlingen motiveren en enthousiasmeren voor het vak Techniek.
Profielschets
 • Bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het vak Techniek;
 • Een hart voor vmbo-leerlingen;
 • Je hebt oog voor de talenten van de leerlingen;
 • In staat om de leerlingen blijvend te stimuleren voor het vak Techniek;
 • Je bent zichtbaar enthousiast over het vak en weet dit ook over te brengen.
Arbeidsovereenkomst
 • Salariëring conform onderwijs cao;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende vakanties;
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels;
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden.

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct