Sta jij stevig in je schoenen, ben je technisch ingesteld en vindt je het leuk om te ontwikkelen? Voor een leuke school in Overijssel zijn wij namelijk per direct op zoek naar een docent Technologie en Techniek. Wacht dan niet langer, maar lees snel verder!

De vacature betreft een tijdelijke vacature voor reguliere uren en jouw inzet zal per 1 september 2019 nodig zijn tot waarschijnlijk het einde van dit schooljaar. De vacature betreft 21 lesuren per week. Op welke dagen deze vallen, wordt in overleg vastgesteld. Er wordt hierbij rekening gehouden met jouw beschikbaarheid. De voorkeur gaat uit naar een docent met een onderwijsbevoegdheid voor het vak Techniek, maar wanneer je affiniteit hebt met jongeren én techniek, nodigen wij je ook van harte uit om te reageren op deze vacature.

De leerlingen die jij in je klas krijgt zijn niet allemaal leerlingen die zullen gaan kiezen voor een baan in de techniek, helemaal niet erg want goede verpleegkundigen en docenten zijn ook erg belangrijk! Dit betekend wel dat niet alle leerlingen het vak als leuk zullen ervaren. Als docent Techniek is het jouw taak leerlingen wel enthousiast te maken voor jouw lessen. De theorie leg je uit met het gebruik van de 7 werelden van Techniek en aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. Op deze manier leren de leerlingen dat techniek ook in het dagelijks leven aanwezig is. Hierdoor laat jij hen inzien hoe belangrijk de techniek eigenlijk is en waarom het vak dus zo leuk is!

Wat ga je doen?

 • Je gaat lessen Techniek geven aan klassen van het vmbo en de havo
 • Tijdens de lessen aandacht hebben voor de beroepsmogelijkheden in de technische branche
 • Leerlingen motiveren en enthousiasmeren voor het vak Techniek

Jouw specificaties

 • Bij voorkeur in het bezit van een onderwijsbevoegdheid voor het vak Techniek
 • Bij voorkeur per direct beschikbaar voor 21 lesuren, ben je minder beschikbaar, nodigen we je echter ook van harte uit te solliciteren
 • Je hebt oog voor de talenten van de leerlingen
 • In staat om de leerlingen blijvend te stimuleren voor het vak Techniek
 • Je hebt een positief christelijke instelling

Wat biedt Adhocdocent jou?

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende vakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP contract behoort tot de mogelijkheden

Vragen over deze vacature?
Neem contact op met Gerben van Loenen via gerben@adhocdocent.nl of 06-15614654

Is dit niet de vacature die je zoekt? Klik hier voor alle andere vacatures docent Techniek


Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct