Dankzij Scheikunde begrijp je hoe medicijnen werken, hoe je benzine maakt, hoe verschillende processen in het lichaam verlopen en waarom het water waarin je bietjes kookt rood kleurt. Ga jij dit en nog veel meer op een boeiende wijze uitleggen aan de leerlingen? Wij zoeken een docent Scheikunde voor het nieuwe cursusjaar 2019/2020. Eventueel is het mogelijk om al vanaf mei 2019 te starten op de school.

Voor een kleinschalige school in de provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent voor 12 lesuren per week. De vacature betreft een zwangerschapsvervanging en jouw inzet is direct na de zomervakantie nodig.De exacte duur van de vervanging is nog onbekend, maar is naar verwachting een halfjaar. De lessen worden gegeven aan bovenbouwklassen van de havo. Het rooster kan in overleg worden vastgesteld.

Je komt te werken op een ambitieuze school met goede leerling-resultaten. Het schoolklimaat wordt door het zittende docententeam omschreven als warm en veilig. De focus van het team ligt op de optimale ontwikkeling van de individuele leerling. Dit is bijvoorbeeld terug te zien in de mogelijkheid voor de leerlingen om wekelijks extra ondersteuning of uitdaging te krijgen. De school werkt met een lesrooster van 60 minuten.

Functieomschrijving

 • Voor 15 lesuren per week fungeren als docent Scheikunde
 • Onderwijs geven aan bovenbouwleerlingen van de havo
 • Het verdiepen van de kennis van de leerlingen over het vak Scheikunde.
 • Door middel van vernieuwende practica lessen jouw theoretische lessen onderbouwen

Profielschets

 • In het bezit van een tweede- of eerstegraads bevoegdheid voor het vak Scheikunde, of hiervoor in opleiding
 • Vanaf mei 2019 of augustus 2019 beschikbaar voor circa 2 dagen per week
 • Bij voorkeur ervaring met bovenbouwklassen van de havo
 • Je weet om te gaan met de individuele verschillen van leerlingen en past hier je instructiewijze op aan

Arbeidsovereenkomst

 • Salariëring conform onderwijs cao
 • Reiskostenvergoeding
 • Doorbetaald tijdens tussenliggende schoolvakanties
 • Gratis deelname aan onderwijstrainingen en netwerkborrels
 • Werken op basis van een ZZP-contract behoort tot de mogelijkheden

Adhocdocent
Adhocdocent brengt talentvolle en gepassioneerde mensen voor de klas. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) uitdaging binnen het onderwijs? Dan gaan we samen met jou op zoek naar een werkplek die bij je past! Persoonlijke ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Om je te ondersteunen organiseren wij diverse trainingsavonden met actuele thema’s voor onze docenten. Daarnaast is het mogelijk om via het Adhocdocent onderwijstraineeship kosteloos voor je eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid te studeren en de geleerde theorie direct in de praktijk te brengen. Ook organiseren wij diverse netwerkborrels.

Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en jouw wensen staan hierin centraal. Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden. Schrijf je vrijblijvend in en bekijk samen met ons wat er mogelijk is, ook als er op dit moment geen vacature tussenstaat die voldoet aan jouw wensen. Benieuwd naar hoe een sollicitatieprocedure er via Adhocdocent uitziet? Klik dan hier voor meer informatie.

Heb jij interesse? Reageer dan direct via onderstaande button!

Reageer direct