Ben jij een rekenwonder en is het jouw uitdaging om dit ook begrijpelijk uit te leggen aan leerlingen? Voor een mbo in Noord-Brabant zoeken wij een docent Rekenen.

Je gaat lesgeven aan leerlingen van verschillende opleidingen. Op het mbo werken deze leerlingen, samen met de school, toe naar een mooie plek in de maatschappij. Je komt te werken op een school waar veel ontwikkeling is en bewust wordt gekeken naar de beste manier om het onderwijs aan te bieden. De persoonlijke ontwikkeling en het leren van de leerlingen hebben hierin een centrale plek.

De functie van docent Rekenen is vrijgekomen in verband met ziekte en zal tot de zomervakantie duren. Het aantal in te vullen uren wordt in overleg bepaald, waarbij de school heeft aangegeven dat het minimaal 0,6 fte en maximaal 1,0 fte betreft. Om in aanmerking te komen voor deze vacature heb je een bevoegdheid voor het vak Rekenen of je studeert hiervoor. We verwachten dat je kunt aantonen voldoende kennis en ervaring te hebben in het onderwijs of bedrijfsleven.

Profielschets:

  • Je bent in het bezit van een bevoegdheid voor Rekenen of je studeert hiervoor
  • Je hebt ervaring in het onderwijs, bij voorkeur in het mbo
  • Je bent per direct minimaal 3 dagen per week beschikbaar
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.