Ben jij iemand die in elke leerling mooie kansen voor zijn of haar toekomst ziet? En help je ze graag op individueel niveau? Neem dan de volgende vacature eens goed door.

Voor een moderne en vooruitstrevende school in Gelderland zijn wij op zoek naar een docent Praktijkonderwijs. Binnen deze vorm van onderwijs volgt elke leerling zijn eigen route naar een kansrijke plek in de maatschappij. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze route samen met de ouders en de school uit te stippelen en de leerlingen hierin te begeleiden en te coachen. Doordat je met kleine groepen werkt kun je elke leerling de aandacht geven die hij of zij nodig heeft.

Het is belangrijk dat jij kansen ziet die anderen wellicht niet zien, en dat je die kansen ook op een werkbare manier in praktijk kunt brengen. Je moet affiniteit hebben met de doelgroep en met name pedagogische vaardig zijn. Dit betekent dat ook mensen met een achtergrond in het primair onderwijs van harte worden uitgenodigd om te reageren.

Het gaat om 2 dagen per week vanaf begin januari 2017. Het betreft een ziektevervanging, maar de verwachting is dat dit langere tijd gaat duren. Daarnaast is de school later dit schooljaar op zoek naar vervanging van 2 collega’s die met zwangerschapsverlof gaan. Dit gaat om de vakken Nederlands en Biologie. Eventueel is dit met elkaar te combineren.

Profielschets:

– Je hebt affiniteit met de doelgroep en bent pedagogisch vaardig
– Je staat stevig in je schoenen
– Je herkent kansen en kunt deze omzetten naar de praktijk
– Je bent 2 dagen in de week beschikbaar vanaf januari
– Je past binnen de christelijke identiteit van de school

 

Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.