Voor een school in provincie Utrecht zijn wij op zoek naar een docent Omgangskunde. Het betreft een vacature van 4 lesuren per week.

In verband met een verlof heeft de school van februari tot en met april 2017 een vervangend docent nodig. Je geeft wekelijks 2 keer twee lesuren aan eerstejaarsstudenten van de opleiding Verpleegkunde.

Tijdens deze lessen geef je onderwijs over thema’s zoals bijvoorbeeld burgerschap, communicatie en sociale vaardigheden. Je zorgt dat de leerlingen ook zelf op zoek gaan naar de kennis die zij nodig hebben. Als docent begeleid en facilitair je de leerlingen bij hun leer- en werkprocessen. Het is belangrijk dat je ontwikkelingsproblemen herkent bij jongeren en daar op de juiste manier mee omgaat. Jij zet je er voor in dat leerlingen zelfredzaam worden. Kortom, je ondersteunt hen in het vormen van professioneel gedrag.

Je speelt een sleutelrol bij de ontwikkeling van persoonlijke waarden binnen het vakgebied waar de leerling voor studeert. Daarnaast staat het samenwerken met andere collega’s hoog op de agenda. Je ontwerp samen lesmateriaal, stelt leerplannen op en zet je in om de kwaliteit van de opleiding te verbeteren.

Pabo’ers, MWD- en SPH-studenten met affiniteit met het vak worden ook van harte uitgenodigd om te reageren.

.
Profielschets:

  • Je hebt een bevoegdheid , studeert hiervoor of hebt om een andere reden affiniteit met Omgangskunde
  • Je bent minimaal 1 dagen per week beschikbaar
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met de doelgroep 16-18 jaar
  • Je hebt eerder gewerkt binnen de agogische vakken
  • Je staat achter de christelijke identiteit van de school
Deze vacature is inmiddels vervuld. Schrijf je hier in om op de hoogte te worden gehouden van onze vacatures.